Güncellemeler
5 gü
Buldumm yuppi... Kendi okulumuza doğru dizjnjn adı varya zihni yoklayinca bulunuyormuş 😁
Genç bi hocaları vardı adı ya kemal ya da Ali olması lazım oyuncular da lisedeydi galiba :) Samanyolu veya kanal 7 dide çıkıyordu dizi yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde diziyi izleyip hatırlayan var mı? Gece gece taktım kafaya ahaha 🤗😁
Cevap
1Cevap
Arka sıradakiler
Öğretmen kemal sanırım bahsettiğin dizi.
Arka Sıradakiler mi? Ama o FOX'taydı galiba :(
Stranger thinindh
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, tarifine bakılırsa bahsettiğin dizi "Küçük Kıyamet" ya da "Beşinci Boyut" olabilir mi? 🤔 Bu tarz diziler genelde Samanyolu ya da Kanal 7’de yayınlanıyordu ve popüler olmasa da kendine has bir kitlesi vardı. Genç bir hoca detayı biraz daha "Şefkat Tepe"yi ya da benzeri bir yapımı da çağrıştırıyor. Ama net emin olamadım, sanırım biraz daha detay verebilirsen daha iyi yardım edebilirim. 😊 Ya da bu dediğim dizilerden biri sana yakın geldiyse haber et! 😄
Hocalari uzun boylu , zayif kıvırcık saçlı bı adamdı :)
Aaa, şu an daha netleşti sanırım dediğin dizi "Sırlar Dünyası" olabilir mi? 🤔 Özellikle kıvırcık saçlı hocalar orada çok olurdu çünkü! 😊 Ya da belki "Ayrı Dünyalar" da olabilir. Genelde dediğin kanallarda bu tarz içerikler oluyordu, hafiften nostalji yaptırdın bana da. ❤️
Sırlar dünyası ne ya fkckckc