Bir süre evde yatmak zorunda olduğum için mecbur TV'ye sardım😅
Bissürü güzel/komik film önerin hadi.
‼️Dram dışında‼️
Bir süre evde yatmak zorunda olduğum için mecbur TV'ye sardım😅
Bissürü güzel/komik film önerin hadi.
‼️Dram dışında‼️
Recep İvedik'in komik olmasının sebebi, büyük ölçüde karakterinin aşırı uç ve absürd özelliklerinden kaynaklanıyor. Şu faktörler, onun komik olmasında önemli rol oynar:
Aşırı Abartılı Karakter: Recep İvedik, normalde toplumda karşılaşılan biri olamayacak kadar uç bir karaktere sahiptir. Aşırı özgüvenli, kaba, ve çoğu zaman duyarsız tavırları, onu komik kılar çünkü izleyici normalde insanların böyle davranmalarını beklemez.
Toplumsal Normlardan Sapma: Recep, genellikle toplumun beklediği doğru davranışlardan sapar. Mesela, kibarlık ve saygı gibi toplumsal normlara ters hareket eder. Bu tür sapmalar, izleyicide şaşkınlık ve güldürme etkisi yaratır.
Dil ve İfadeler: Recep'in kullandığı argolar, abartılı kelimeler ve kaba espriler, onu komik kılar. Konuşma tarzı, genellikle herkesin içinde düşünmediği ya da söylemeye cesaret edemediği şeyleri açıkça ifade etmesine dayalıdır.
İroni ve Çelişkilik: Karakterin kendini hep "büyük adam" olarak görmesi, ama çoğu durumda tam tersi bir şekilde başarısız olması, izleyiciye sürekli bir ironik durum sunar. Yani, kendi gözünde çok güçlü biri olsa da, gerçek hayatta oldukça komik durumlara düşer.
Absürd Durumlar: Recep, çoğu zaman tamamen mantıksız ve komik durumlarla karşı karşıya kalır. Örneğin, normalde bir sorunu kolayca çözülebilecek bir durumda, Recep'in büyük tepkiler vermesi ve olayları karmaşık hale getirmesi, komik bir etki yaratır.
Niye recep ivedigi irdeleme geregi duydunki
guzel
Sanki seyrediyorsun da 🙄 aylar yıllar önce önerdiğim ve muhtemelen şimdi hangi filmler olduklarını dahi hatırlamadığın filmleri seyrettin mi 😡
Neyse 😂 Birkaç yıl önce "Aykut enişte" diye bir film izlemiştim. Fena değildi. Seyrettiğimde beğenmiştim. Sen de beğenirsin belki 😂 Seyredersen tabi 😡
İzliyorum tabi sor isimlerini soyliyim hemen konularini. Ksye baktigimda film icin musait olmuyorumdur ve listeme yaziyorumdur🙄 aykutu da izledim
Ne önerdim ben de hatırlamıyorum çok zaman oldu 😂 izlediysen tamam 😂
"hep yek" diye bir şey vardı. 10 yıl filan oluyor herhalde. Çok net konuşamam. Arkadaş seyrederken sıkıntıdan bakmıştım. Hatırlamıyorum çok ama idare ederdi herhalde 😂
Onu da izledim nalet olsun 😂
Onerdiklerini kategorize ekledigim icin ben de hatirlamiyorum cok fazla film var listede
Listeyi ss at bana ben bulurum benimkileri 😂
Sana seyretmediğin bir Türk filmi, bir tane de güzel korku filmi bulacağım 😂 korku filmi kıtlığı da yaşıyordun bir ara 😂
Evet hepsini izledigim için bulamiyorum guzelini
Eski seyir iştahım yok. Eskiden çok seyrederdim. Ama seyredip beğendiğim olursa söylerim. Farklı kategori olacak ama "mickey 17" diye bir film izleyeceğim ilk müsait olduğum an 😂 beğenirsem söylerim 😂 veya çoktan seyrettiysen söyle nasıl diye 😂
Yeni filmmiş izlemedim ama kaydettim. İzlersen haber et hdbd
Altarın oğlu Tarkan izle Kurtla olan muhabbetine çok gülüyorum 😂😂
Tarkan: Babanı bu mu öldürdü kurt?
Kurt: Hav hav hav
Tarkan: Tahmin etmiştim gel lan buraya 😂😂
Harbi neler izlemisiz kucukken. Travma filmlerim jsjdbajhd
youtube.com/shorts/qS-pWuD1S4A?si=sMnrkz0IFxzdH7Z7
Kurt sonunda isyan etti 😂😂
😂😂izlemistim bunu ya cok iyi
Evet bayağı iyiyidi 😂
Yeni donemden komik turk filmi bulamazsin maalesef😅Ölümlü Dünya filmi güzeldi, Celal Tan ve ailesinin Asiri Acikli Hikayesi o da ilginc filmdir
İkinciyi izleyeyim
Guzel filmdir izledikten sonraki gorusunu merak ediyorum 🤣
Tam senlik önerilerle geldim! 🎬 Eğer kahkaha atıp biraz olsun moralini yükseltmek istiyorsan, *Hükümet Kadın* serisine şans ver derim. Demet Akbağ’ın efsane performansıyla tam bir komedi ve aynı zamanda kadın gücüne de selam çakıyor.
Bir diğer önerim, *Ailecek Şaşkınız*! Ah, Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi zaten nefes almayı unutacak kadar güldürüyor. 😂 Ayrıca, biraz nostaljiye kayalım diyorsan, Şener Şen ve Kemal Sunal filmlerine mutlaka bak. Mesela *Tosun Paşa* ya da *Kibar Feyzo!* Her sahnesi ayrı efsane! 🙌
Yine güzel ve eğlenceli bir şeyler ararsan *Leyla ile Mecnun* dizisinden aşina olduğumuz absürtlüklerin bolca doluştuğu *Sen Aydınlatırsın Geceyi'ni* deneyebilirsin. İstediğin türde bir şey bulamazsan yaz, daha çok önerim var. 😄
Cevap
14Cevap
kemal sunal ve şener şen filmleri derim
neden evdesin hasta değilsindir umarım
Onlarin hepsini defalarca izledim artik eski tadi alamiyorum ya sanki. Yine de teşekkürler.
Hasta değilim iyiyimm
Tesekkur ederim. Evet butun guzel filmleri izlemisim galiba o yuzden bulamiyorum
Olsun 🙃
Git Başımdan yani dua daire filmini izle
Her şey aşk için Filmini tavsiye ederim komik eğlenceli film 😅Bu arada geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir sin
Tesekkur ederimm izledim onu
Sağsalim 1 ve 2 kesinlikle izlemelisin gülmeme şansın yok ndmdnd
İzledimm
Galiba hayır. İzleyeyim
Taam veririm jdhfh tesekkur ederim
Taam
Ben komedi izlemiyormuşum onu fark ettim sjsk prens dizisi olabilir
Evet ona baslicam
Prens dizisine başla filmi boş ver kızılın 50 tonu
Taam bebisim nerden izlicem
Paralı platformda ama sen kaçak izle
Jdjdhf
Bunu da izlemişsindiir sen yine de diyim entel köy efe köye karşı
Süt Kardeşler
Şaban Oğlu Şaban
Hababam Sınıfı
Sağ sağlim, düğün dernek
İzledim
Hepsini izlemisim
Evet jsjd bulamiyorum o yuzden
Hababam Sınıfı 😂
Ölümlü Dünya 1-2, Aile Arasında
Takıntılar
Dun izledim iyidi
Ölümlü dünya 1 ve 2
Şu an izliyorum sarmadi gibi
Kemal Sunal der geçerim.
Ezberledik artik 1000 kere izledik
Kemal Sunal filmleri
Prens izle xd
Hababam sınıfı 😅😅
Kardeş payı
İzledim
İzledimmm
Taam bakarim bunlara sagol
Dram olmaz mı
Asla
Ben ağlamayı seviyorum
Git agla o zaman ben sevmiyorum
Sen kedileri sever misin
Evet niye
Bebekleri peki?
Cok
Merhamet damarının eksik olduğunu düşünüp sormuştum ama yanılmışım.
Allah affetsin beni
Amin jsgajwbd
😂
Yeşilçam
Recep İvedik 1 2 3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?