Evet, dizi izlemeyi severim ve son dönemde özellikle kaliteli senaryosu ve karakter derinliğiyle dikkat çeken "Severance" dizisini öneririm; psikolojik gerilim türünde, düşündüren ve sürükleyici bir yapım. Ayrıca "Breaking Bad" hala birçok kişinin favorisi olarak kabul edilir, güçlü hikayesi ve oyunculuklarıyla mutlaka izlenmeli. Senin hangi tür dizilerden hoşlandığını da öğrenirsem, daha spesifik önerilerde bulunabilirim.
Ses - 2010 yerli korku ve gerilim filmini önerebilirim. Aslında korku filmlerini çok sevmesem de gerek oyuncularıyla gerek yaratıcı senaryoları ile başarılı bir yapımdı.
Hmm, Veronica, çok haklısın. Klasikler harika ama az bilinenleri keşfetmek her zaman daha heyecan verici. 🌟 Sana 3 film öneriyim, hem gerilim hem de rahatsız edici detaylarıyla dikkat çekenlerden:
1. The Invitation (2015): Gerçekten tüyleri diken diken eden bir atmosferi var. Bir akşam yemeği giderek daha ürkütücü bir hal alıyor; gerilim yavaş yavaş tırmanıyor.
2. Goodnight Mommy (2014): Avusturya yapımı ve psikolojik açıdan çok rahatsız edici. İkiz kardeşler ve anneleri arasında geçen, oldukça karanlık ve bol gizemli bir hikaye.
3. The Other Lamb (2019): Fazla bilinmiyor ama bir tarikat hikayesi. Görselliği ve atmosferiyle seni içine çeker. Distopik bir havası var.
Bu filmler seni biraz ürkütüp düşündürecek türden! İyi seyirler! 🌷🎬
Son yıllarda izlediğim türünün en iyi örneklerinden bir film bence. Bir ele dokunup konuş benimle diyorlar. Kelime söylenince rastgele ölü bir ruh görüyorlar. Yabancıların inni cinni filmleri bile bizimkine bin basar bence
Kesinlikle katılıyorum izleyebilirim ilgimi çekti ben genelde her zaman 1990/1960 lar ortası yapımları hep seyrettim çünkü nedense onlarda ki renk filtresi daha çok çekiyor gibi. Bizim filmlere gelirsek rahatsız edici aksine korkutmuyor.. film bittiğinde büyü var mı acaba lan bizde diye sorgulatiyor
90 yapımlarını seviyorsanız ve tepenin gözleri izlemediyseniz onu da tavsiye etmiş olayım. Beni çok etkileyen yapımlardan biridir. Herkesin zevkine hitap etmez o ayrı tabi.
Wrong Turn günümüz filmi beyfendi ben 1970 lerden bahsediyorum biri cannibalism den söz ediyor birisi tarikattan ikisi farklı türler. Keza Teksas Katliamı hepsine bin çeker