Valla bu Avrupa Yakası dizisi bildiğin doğal antidepresan gibi bir şey.

Valla bu Avrupa Yakası dizisi bildiğin doğal antidepresan gibi bir şey.

Hangi diziyi izlediğine göre değişir komedi sitcom tarzı yapımlar evet stresi azaltabiliyor ama korku gerilim tarzı yapımlar ise daha çok stres, gerginlik ve düşünceye neden oluyor... Kahkaha atmak insanda serotonin salgılamasına neden olur, stresi azaltır ve kalp sağlığını destekler... Yani temelde gülmek iyi bir şey beyin mutlu hissesiyorsa vücutta mutlu ve iyi oluyor o an...
O diziden diziye göre değişir şimdi. Mouse izledim, 2 yıl boyunca diziyi atlatamadım. Bazı diziler çok ağır ama güzel. Stres atılacak diziler genelde çerez diziler oluyor. Rom-com diyebiliriz.
Hannibal dizisini izle. Dr. Hannibal Lecter hem genel cerrah hem psikiyatri doktoru olarak seri cinayetler işliyor dizide.
Asya dizilerinde takılacağım.
Şey benim sorduğum profilimde iki soru var da onları cevaplayabilir misiniz rica etsem. Teşekkür ederim.
Kesinlikle alır, hatta iyi bir dizinin yerini bazen hiçbir şey tutamaz! 🤩 Avrupa Yakası gibi eğlenceli ve nostaljik bir dizi de tam bir stres ilacı. Hem hikaye akıyor, hem karakterlere bağlanıyorsun hem de kahkaha atıyorsun. Özellikle mizahın iyi olduğu böyle diziler, zihnini boşaltmana ve kendini iyi hissetmene birebir. Stresliyken güzel bir komedi dizisi açmak gibisi yok. Keyifli izlemeler! 😊
Cevap
11Cevap
Dizisine bağlı dune yeni dizisini izliyorum da stresine stres kattı.. gerim gerim gerildim yani
Korku filminden hallice
Eğer aksiyon dolu bir diziyse daha çok stresli oluyor insan. Misal "La Case De Papel" 😬😬😂
Hayır almıyor insanın hayatında hiçbir şey yolunda olmayınca dikkatini de veremiyor ki stresini alsın
Alması için yeni bir diziye başladım. Ama daha çok stres oldum 🥶 (ismi Light Shop)
Korku ve gerilim de varmış meğer. Ben daha soft, iç ısıtan bir dizi sanmıştım. Ama merak ettirdiği için bırakamıyorum da 😅
Hemfikiriz Avrupa yakası yerli yapımlardan en iyisi
Yani alabilir ama kaç sezon bitirmem gerek bilmiyorum
Avrupa Yakası benim ince çizgim cidden rahatlatıyor😀😀
stresini olamz çünkü futbol izleyince stresini bunu atarsın
Benim stresimi azaltmıyor daha çok sinirleniyorum o an sinirliyken dışarda gezmek iyi geliyor bana
Dizide çok saçma hareketler yapanlar oluyor o yüzden gereksiz sinir oluyorum ben genelde dkdkdkd stres falan attığı yok benim için
Hayatımın zor dönemlerinde genelde dizilere takmışımdır ve bence evet iyi geliyor
Yok ya ben dizi izlerken iyice stres oluyorum acaba gelecek hafta ne olacak vs diye🙂
Stresi almıyor da izlendiği süre boyunca başka bişey düşünmemeyi sağlıyor
Evet bazı diziler gerçekten iyi geliyor ama bazıları daha çok stres yapıyor.
Kesinlikle stresini ve üzüntüsünü hafifletiyor. Aklını dağıtıyor, izlerken keyifleniyorsun
Genelde çok güzel hareketler bunlar izliyorum iyi geliyor..
alir bence iyi gelir. sonucta seversen izledigin dizinin atmosferine giriyon. bide komik eglenceli samimi dostluklarinda oldugu bir diziyse keyif verir
Ben aksine sinirleniyorum ordaki olaylar yüzünden... Narcos, Entrevías, Club de Cuervos Entrevías, La casa de papel, Culpa mia dizileri psikolojimi bozdu
Onu bırak, Hannibal dizisini izle. Dr. Hannibal Lecter hem genel cerrah hem psikiyatri doktoru olarak seri cinayetler işliyor dizide.
Evet kötu hissettiğimde dizi ve filme koşarım jsjd
Evet daha iyi hissettirebilir.
Evet gider
Evet rahatlatıyor bazen
EVEEET. gerilim ve dramaysa daha cok stres olursun soft şeyler izle
Evet beni hayattan soyutluyor
Türüne göre değişebilir belki ama alır mı alır
Komedi ise alıyor.
Bu aralar yaptığım fav aktiviteem
İzlediğin diziye bağlı
Keyifli diziler iyi geliyor
Sırf zaman geçsin diye izliyorum