Dizi ya da film gibi bir şeyler. Ya da kadınlar programları.

Dizi ya da film gibi bir şeyler. Ya da kadınlar programları.

Yani sevdiğim bir programa denk geldiysem izleyebilirim... Özellijlede açıp aaa dizim var aaa programım var bakmam lazım demem... Olursa olur olmazsa olmaz... Genelde internetten bakıyorum yapımlara... Öyle reklamsız izlemek daha keyifli oluyor durmadan araya giren reklamlardan nefret ediyorum... Ki artan reklam süreleri de dizi program izleme keyfimi sabote ettiler iyice...
Hayır izlemeye değer ne var ki eskiden TRT belgesel izlerdim yine kurtarırdı bilgi edinirdik. şimdi bir çok güzel program kaldırıldı. Tartışma programları, saçma sapan diziler…
Beni tanıyan böyle bir şey asla yapmıyacağımı bilir 😁
Biliyorum 🌸
Zorla degil, mecburi olarak 😄 bol bol cizgi film izliyorum... mesela minik cocuk kanalındaki cizgi film karakterlerinin repliklerini dahi ezbere biliyorum 😎
Minika cocuk *
Bi de sey var youtube da aurikatarina temizlik videolari müthiş motive edici😅
6-7 senedir TV acmisligim yok sosyal medyada önüme dusenlerle yaşıyorum tek harici yollardayim zaten 😅 güncel mazot fiyatlarına bakarım sadece işimin gereği o kadar
Gündüz televizyon izlemek biraz keyif meselesi, vaktin ve ilgin varsa pekala güzel bir kaçış olabilir. Ben daha çok akşam ya da hafta sonu bir şeyler izlemeyi tercih ediyorum; gündüz genelde işler güçler oluyor. Ama kadın programlarına da pek bulaşmazsın gibime geliyor 😄 Sen böyle yayılmalık bir film, akıcı bir dizi ya da spor programlarını tercih ediyorsundur. Özellikle maç özetlerine falan! 😊
Cevap
16Cevap
🤣🤣televizyon izlemem uzun zamandır telefondan izlerim ne izleyecek isem
Evde olursam tv izleyeceksem film ya da belgesel tercih ederim. Saçma sapan gelin kaynana programlarıyla psikolojimi bozamam.
Neden böyle saçma bir soru sorma gereği duydun? televizyon sadece akşamları izlememiz için mi?
Yok pek izlemiyorum da sevdiğim bir berber abim var makara olsun diye Müge Anlı falan izlerken yaptığı yorumlar komik oluyor he he
Gündüzleri hep kendimi izlerim çok güzel oluyorum bu fırsatı TV izleyerek kaçıramam
Evde olduğum zaman boş vaktim varsa göz atarım belki ama uzun bir süredir bakmıyorum
Yemek yedirilirken eline tablet tutuşturulan alfa kuşağı gibi arada yemek saatlerinde açıyorum.
Hiç açmam sadece internetten film izlemek için açıyorum. Cok boş geliyor TV sadece. master shef nadiren
Hiç TV izlemem. Çoğu zaman vaktim bile olmuyor. Üyelik var kanallara ama ailem faydalanıyor ondan da. 😃
Eskiden çok izlerdim şimdilerde sadece geceleri izliyorum biraz
Tv izlemem genel olarak. İzlemem ama izlesinler diye bolca satarım hahahaha 😂
Evde olursam ve vaktim varsa eğer bakıyorum bazen..
Bi aydır felan izlemiyorumm güzel bi korku filmi olsa şimdi oturur izlerim 😂
Gündüz izlemesek bile televizyonun açık olması nedense daha güvende hissettriyo artık bir parçası olmuş tamamen bizim
Gündüz değil hiç izlemem televizyonu ancak müzik dinlemek istersem açarım yoksa kullanmayı tercih etmiyorum. Beynimi yoruyor gibi hissediyorum
Televizyon çok sevmiyorum ama biraz bakınca bağımlılık yapıyor ya
Bazen mecburi olarak çizgi film izlerim 😀
Sadece uyurken açık bırakıyorum
İzlerim arada.
Hocam fenomenliği aldın mı?
Az önce bi arkadasın yaptığı yorumlara baktım senin soruna yorum yapmıştı fenomen yazıyordu ondan sordum
Ay sonu çok istiyorum
İnşAllah 🤲🏻
Aslında akşam bile izlediğim söylenemez…
Hiç televizyon izlemiyorum :)
Yok genelde YouTube izlerim
Televizyon izlemeye pek vaktim yok.
Televizyon pek izlemiyorum, genelde telefon
Müge Anlı izlemeden güne başlayamam😀
İzlerim belgesel izliyorum
Vakit olursa belki
Evdeysem izlerim
TV izlemeyi bıraktım
Hayır yıllar oldu tv izlemiyorum
Doğrusu televizyon pek izlemem
O anki piskolojime bağlı