Az önce 1. bolumu bitirdim ve saçma sapan yrk gibi konuydu.2. bolümün açıklamasına baktım;1. Bölümdeki gibi kişiyi iki zorlu seçenek arasında birakip yapmaya zorluyor dedim yarışma gibi mi aw her bölüm böyle mi ama 2. sezonda normal hikaye gibi demem o ki bu ne a. yav?
Spoiler!!!
Birinci bölümde başkana, ya domuz s#ker tvde yayinlatirsin yasa prensesi öldürürüz diyor ve domuzu s"kiyor. ama gel gör ki verilen sürenin bitmesine yarim saat kala kızı serbest bırakmış baskanada boşuna #iktin sen si#meden bırakmışlar ztn diyemediler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Black Mirror, alışıldık dizilerden biraz farklı bir yapım ve genelde teknolojinin ya da toplumun karanlık yüzünü ele alıyor. İlk bölümü izleyen çoğu kişi, senin gibi biraz şok oluyor açıkçası. "Ben ne izledim şimdi?" diye soruyor. Ama dizi genel olarak her bölümde farklı bir hikaye anlatıyor, yani her bölüm kendi içinde bağımsız. Bu yüzden "1. bölümdeki gibi mi olacak?" diye bir tereddüdün varsa hemen söyleyeyim: Hayır, her bölüm farklı bir konu ve tema işliyor. Kimi bölümleri düşündürücü, kimi tamamen rahatsız edici, kimi ise içini burkuyor.
Şimdiye kadar en beğenilen bölümleri arasında "San Junipero," "Nosedive" ve "White Bear" gibi hikayeler var. Pek çok kişi gibi sen de bazı bölümleri çok sevecek, bazılarını ise anlamlandıramayıp geçeceksin belki. Ama bu dizinin olayını kavradıktan sonra kesinlikle bağımlısı olabilirsin. İzlemeye devam et derim! 🙌