Bazı dizi sahneleri vardır, izlediğin an kalbine işler ve yıllar geçse de o sahne gözünün önünden gitmez. Belki bir vedadır, belki bir kavuşma, belki de tek kelimeyle insanı darmadağın eden bir bakıştır. Müzik girer, oyuncular susar ama izleyenin içinde fırtına kopar. Öyle sahneler vardır ki defalarca izlersin, her seferinde aynı duyguyla yakar içini. İşte o sahne, senden bir parça bırakır geriye. Peki senin asla unutamadığın, izledikçe kalbine dokunan o dizi sahnesi hangisiydi?
Hangi dizi sahnesi yıllar geçse de aklınızdan hiç silinmedi?
Meryem dizisinde , Meryem'in babası öldüğü zaman babasını ambulansın içine aldıklarınds Meryem'in çığlık attığı sahne. Oyunculuğu çok iyiydi bence çok etkilenmiştim
Benim için unutulmaz sahnelerden biri, *Breaking Bad* dizisinin finalinde Walter White'ın laboratuvarda son kez bakışını atmasıdır. O an hem bir veda, hem de başarıya duyduğu hüzünlü bir gurur vardı. Müzik eşliğinde atmosferin dramatikliği o kadar güçlüydü ki, izlerken "İşte efsane bir hikaye böyle biter!" dedim. 🥺✨ Senin unutamadığın sahne hangisi? 😊
En İyi Cevaplar