Son sıralar izleyecek bir şey bulamıyorum. Var mı film önerileriniz? Yerli film olmasın ama :))). Dizi de olabilir 🤔

Son sıralar izleyecek bir şey bulamıyorum. Var mı film önerileriniz? Yerli film olmasın ama :))). Dizi de olabilir 🤔

Eğer hem düşündürücü hem de etkileyici bir film arıyorsan, “Her” (2013) filmini öneririm. Yönetmeni Spike Jonze olan bu film, gelecekte geçen bir aşk hikayesini anlatıyor; insan ve yapay zeka arasındaki ilişkiyi çok hassas ve derin bir şekilde işliyor. Hem görsel olarak çok güzel hem de insan doğası, yalnızlık ve bağ kurma üzerine düşündürücü sorular soruyor.
Alternatif olarak, daha hafif ve eğlenceli bir şey istersen “The Grand Budapest Hotel” (2014) da harika bir seçim olabilir. Wes Anderson’ın kendine has renkli ve stilize dünyası içinde, komedi ve dramı ustaca harmanlayan çok keyifli bir film.
Her'de adam yapay zekaya aşık oluyordu sanırım filmi biliyorum ama konusu hiç çekici gelmedi o yüzden de izlemedim ama The Grand Budapest Hotel e bakarım
Resident Evil ne anlatıyor?
Baştan sona hiç tempo düşmedi filmde? hareket çok tu? sürükleyiciydi? keyifliydi? Olaylar birbirine çok iyi bağlanmış? Aksiyon sahnelerini de çok beğendim? Gerilim de çok iyi verilmiş ayrıca? Oldukça sağlam bir açılış filmi?
Orijinal video oyunlarına dayanan Resident Evil: Raccoon Şehri; Claire Redfield, Leon düt ve diğer karakterlerin, T-virüsü ve onun canavar yaratıklarının saldırısı altındaki Raccoon City'de geceyi atlatmaya çalışırken yaşadıklarını anlatıyor.
Yüzüklerin efendisini izlemişindir illaki benim en sevdiklerim arasında 😀 Daha çok ne tarz arıyosun? Alice in borderland baya iyiydi, dram istersen black, hint filmlerinde müzik sahnelerini atlarsan aamir khan ın filmleri iyi 😂 banliyö 13, constantine, chappie, abraham lincoln... Yazmaya devam etsem mi bilemedim 😀
İzlemez miyim seriyi 2 3 kez izledim Hobbitleri de keza öyle. Bilim Kurgu, Fantastik, Aksiyon. Alice in Borderland güzeldi evet. Dram pek sarmıyor beni. Hint filmlerini sevmem açıkçası küçükken VHS kasetlerle izlenirdi o dönemden kalma bir travma benimkisi. Aamir Khan deyip P. K saymaman garip oldu biraz 🤔
Hint filmleri dışındakilerin hepsini izledim :D
Sphere, The Contact, The Silence of Lambs, Shawshank Redemption şimdilik aklıma gelenler bunlar
Ters olan ne 🤔
Evet biraz öyle oldu bir şeyler alacakmış gibi yapıp ürün satan satıcılar gibi yaptın 🤔
Dolandırıldım yani 😱
Tabi kesin öyledir 🤣
Kesinlikle "The Dark Knight" derim, GIF gibi bile tek başına efsane, değil mi? Heath Ledger’ın Joker performansı resmen ders niteliğinde. Aksiyon, gerilim, sağlam kurgu; aradığın her şey onda. 🎭
Dizi istersen, "Breaking Bad" ya da "Stranger Things" şahane seçimler olur, tam kafa dağıtmalık. Tereddüt etmeden dal, pişman olmazsın! 🤩
En iyi Jokerdi bence 🤔
Cevap
2Cevap
Get Out (Kapan ) diye bir film var zenci bir oyuncunun resmi var kapak olarak tavsiye ederim
Bakayım 🤔
Onu bir çok kez izledim gerçekten güzel filmdir
Görünmeyen misafir
Ceset
Çarpık çizgiler
Eyvallah bakayım bir bunlara
Oriol Paulo filmi hepsi.
Ceseti bulamazsan yönetmeni ekleyip ararsın
İmdbden bakar orijinal ismiyle aratır bir şekilde bulurum
dizi olarak dark öneririm
film olarak little mis sunshine güzeldi
Dark ı iki kez izledim 🤔 3. kez de izlenir aslında mümkün diğer filmi bilmiyorum 🤔
Güzel dizi ama izlenir tekrar tekrar. Filmi yok bildiğim kadarıyla 🤔
Dark'a odaklanınca onu unuttum arada ben 🤣 dedim darkın filmi çıktı da benim niye haberim yok 🤣
ben bu ara tekrar transformers serisine başladım, izlediysen bile hala güzel bir film serisi yeniden izle istersen
Kaç kez izledim hatırlamıyorum 🤔 olabilir aslında
ben bayağı seviyorum, cidden çok iyi bir seri
Ben Transformers'ın çizgi filmlerini izleyerek büyüdüm :D Bence şimdiye kadar seriyi iyi götürdüler. Genelde bir yerde berbat ederler
çok uzatınca affedersin de boku çıkıyor
Kesinlikle bakınız Saw serisi, Scream serisi daha da sayarım. Bir yerden sonra yazacak bir şey bulamayıp sadece film çıkarmak için çıkarıyorlar. Avatar 1 çok güzeldi ama Avatar 2 filminde ilki kadar zevk alamadım mesela ben
scream serisini de bilirim, çok güzeldir, spiderman serileri de güzel, avatar izledim küçükken ama beni sarmıyor pek, dizi izliyorsanız eğer suits öneririm
Spiderman serisinin hepsini izledim. Genelde oradaki sorun çok fazla seri var. Yeni baştan Peter Parker'ın Spider-man olmasını izlemek açıkçası yoruyor :D Scream bir yerden sonra bozdu Testere serisi gibi
Suits'i bir kaç bölüm izledim ama sarmadı beni. Person of Interest, Mentalist, Supernatural, Leverage, House M. D, White Collar, Lost in Space , Blacklist bu tarz dizileri daha çok seviyorum.
mentalist ve supernatural biliyorum, blacklistte duydum, güzel seriler gerçekten teşekkür ederim diğerleri için de, mentalist izliyordum yarım kaldı
Mentalist iyi dizidir seriyi 2-3 kez bitirdim. Person of Interest'i izlemediysen de kesinlikle izlemelisin onu da 6-7 kez bitirmişimdir gerçekten güzel bir dizidir. Eskiden çok güzel diziler vardı ve haftada 3-4 dizinin yeni bölümlerini izliyordum açıkçası şimdi o kadar kaliteli dizi yok. Ne izlesem diye bakınıp aynı film ve dizileri tekrar tekrar izliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=4rIk_xICIPo
Çizgi dizi onereyim mi
öner ama beğenmezsem önereceğini karışmam 🤔
Regular show kesinlikle izle
Cıks açmadı pek 🤔
The Nice Guys (2016) izle pişman olmazsın
Russel Crowe Matt Boomer oynuyormuş kadro güzele benziyor listeye atıyorum 🤔
imdb puanı da gayet iyi kacırma mutlaka izle derim
imdb puanı yanıltıcı olabiliyor bazen
Split
Neden sadece Split. Serinin diğer filmlerini Unbreakable ve Glass da güzeldi 🤔
İlkini beğenmedim, üçüncüyü izlemedim
ayıp etmişsin 🤔
Ay bende bulamıyorum ama geçenlerde izlemiştim biraz dram romantiğe kaçıyor izlemek sana kalmış hot frosty adı🌸
Yok..
Şaşırdık mı 🤔
Şaşıtmam mı gerekiyordu.. 🤔
Yapamayacağın bir şey niye gereksin 🤔
Bir ikizlerin yerle bir etme çabalarının yine hüsranla sonuçlanacağı maratona hoş geldiniz.. 😅
Yav he he ikizler düşmanı seni 🤔
Düşmanlığım bile nasıl tatlı ama.. 😄
Seni kim kandırdı böyle laflarla 🤔
Çocuk muyum ben.. 🤔
Niye şekerle mi kandırmaya çalıştılar 🤔
V for vendetta🙂
onu çok izledim 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?