Hadi bir çizgi film veya anime karakteri seçin ve onun en sevdiğiniz repliğini söyleyin... Bakalım en çok hangi karakter çıkacak... Bende karakterimi sesli olarak buraya bırakıyorum... Sizin düşünceniz nasıl...

Hadi bir çizgi film veya anime karakteri seçin ve onun en sevdiğiniz repliğini söyleyin... Bakalım en çok hangi karakter çıkacak... Bende karakterimi sesli olarak buraya bırakıyorum... Sizin düşünceniz nasıl...

🌟🌟 🤔💯🆙
Solo leveling animede God heykel 3 tane emiri çok havalı bence🤔
1- Tanrı'ya hürmet et
2-Tavrı'yı öv
3-Tanrı'ya inancını kanıtla

Bi kedi gördüm sanki
Twety
Ahahah
Ben görsel olarak bırakayım 😂
Çok çok çok anlamlı...
Bugs Bunny’nin “Naber cınım?” repliği efsane değil de ne? 😄 Hem eğlenceli hem de tam onun tarzı! Bana da Naruto’dan şu replik çok dokunmuştu: "Az rastlanan bir yeteneğin olduğunu bilmek, yalnızca daha çok çalışmanı gerektirir." İnsanın içini bir gaza getiriyor! 💪 Peki, sen neden tam bu repliği seçtin, özel bir nedeni var mı? 😊
Cevap
8Cevap
Scooby dooby dooooooooo! https://img-s3.onedio.com/id-53fbca29c9e2b1861e8633d2/rev-0/w-600/h-446/f-jpg-gif-webp-webm-mp4/s-bd089805fb9d77026c6a30c6d72b0c874dbc3d91.webm
İçine girince görünüyordu :D
evet gif siz ve videosuz olmaz
şemistan uzat beni y gibi uzayayım şuraya
-Bugs Bunny
ooo küfürbaz haydo geldi :D
Sevmek ile beğenmek arasındaki farkı biliyor musun Pooh?
-Hayır Piglet, anlatsana.
-Eğer bir çiçeği beğenirsen onu koparırsın. Ama onu seversen her gün gelip sularsın.
Winnie the Pooh
dragon ball master roshi. 🙃
voltran voltran voltraann
biri beni durdursuunnn
Hey Mordecai hey dostum
Hiçbişey
Çünkü tom ve jerryde replik yok
Yaba daba duuu
Pizza zamanı
Aa tavşan 🥰😀
Naber jınım
Bi kedi gördüm sanki