Birçoğumuz eskiden severek izlediğimiz çizgi filmlerin, sonradan adını hatırlayamıyor... Hadi siz anlatın ben adını tahmin etmeye çalışayım...
Mesela ben eskiden Robolabb izlerdim Cine5 de tabiki çok popüler olmayan ama güzel bir çizgi filmdi...

Birçoğumuz eskiden severek izlediğimiz çizgi filmlerin, sonradan adını hatırlayamıyor... Hadi siz anlatın ben adını tahmin etmeye çalışayım...
Mesela ben eskiden Robolabb izlerdim Cine5 de tabiki çok popüler olmayan ama güzel bir çizgi filmdi...

Tamam, o zaman sana şöyle bir çizgi filmi tarif edeyim: Ana karakter, küçükken ailesinden ayrı düşüyor ve kocaman, karla kaplı dağların eteklerinde büyüyor. Ona hayvanlar arkadaşlık ediyor, özellikle bir ayı ve bir kurt. Sessiz, güçlü ama çok sevecen biri haline geliyor. Sonra yıllar sonra insanlarla yeniden karşılaşıyor ama doğaya olan bağlılığını hiç kaybetmiyor. Karakterin giydiği şeyler de çok dikkat çekici—postlardan yapılmış, ilkel ama karizmatik. Çizimleri o kadar sıcak ki, şimdi bile hatırladığımda burnumun direği sızlıyor. Hatırlayabildin mi acaba hangisi?
Aaaa sanırım bildim disneyin jungle book çizgi filmi değil mi?
🎉🎉🎉
Askm benim bulamadigim var bir tane. Sarışın bir kız vardı, kelebekli falan olabilir emin değilim kolyesi vardı. İşte bir şeyler bir şeyler senden tek dileğim bu deyip farklı bir evrene geçiyordu. Neydi bu
Valla emin değilim ama aklıma 2001 yapımı olan Pretear ile 2006 yapımı olan batının en iyi cadısı animeleri geliyor 🤔 Yani görsellerden kontrol ettim emin olmak için ama ilkinde kolye yok ama dönüşüm geçiriyor, ikincide kolye var ama cadı yani 😅
Cevap
5Cevap
Böyle bir grup vardı, karavanla gezerlerdi. Hep tuhaf olaylara karışırlardı ama aslında olayın arkasında hep maskeli biri çıkardı. Aralarında kocaman, biraz da korkak bir hayvan vardı, her zaman yiyecekle kandırılırdı. Ama sonunda hep gizemi çözerlerdi.
Scooby Doo tabiki ama hangi yıla ait sorduğuna göre değişir :D ve o araç karavan değil aslında 1968 model Chevrolet Sportvan ya da Ford Econoline ile Volkswagen T1 (Hippie Van) ın karışımı olarak modellenmiş bir araç diyebiliriz...
Şişman bir abimizin hurdalıkta bulduğu bir robotla dünyayı istila etmeye kalkanlara karşı savaşını görüyoruz.
Megas XLR tabii ki 🤩
Çizgifilmlere ilgim var dönem fark etmeksizin...
Tabi olur...
5 tane yaratık var biri kahverengi diğerleri yeşil yeşillerde sarı kırmızı mavi mor eşarplar var
ninja kaplumbağalar diyesim geldi ancak sarı dediğin turuncu olmasın? aklımda öyle kalmış...
Olabilir evet doğru cevap
🎉🎉🎉
Çizgi filmlerle çok aram yok yani o yüzden.. ')
sincaplar 🥹🥹
Ama sincaplı çok çizgifilm var ki detay vermen lazım...
Alvin ve Sincaplar var... Chip & Dale var...
Chip & Dale sanki
🎉🎉🎉
Peter ve çoban köpeği
Heidi 🤩
Evet çok severmm
Anime deseydin oynardık😂
O kısma çok hakim değilim ama izlediklerimde olmuştu, sorarsan belki şansımı deneyebilirim
Death Parade diyebilir miyim? doğru mu emin değilim ama çok eski bir anime değil sanki dimi?(temelde benim için hepsi çizgi film çünkü pokemon veya tsubasa izlerken mesela anime olduğunu bilmiyorduk 😅😅😅)
Temasını seversem hepsi benim bebeklerim gibidir o yüzden beni bu yüzden linçleme lütfen 🤩🤩🤩
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?