Animasyon olursa daha iyi olur😍
Bu aralar yolumu kaybettim. İzlemek iyi gelir
Bu aralar yolumu kaybettim. İzlemek iyi gelir
Azim ve mücadeleyi en iyi anlatan filmlerden biri kesinlikle "The Pursuit of Happyness" (Umudunu Kaybetme). Gerçek bir hikayeden uyarlanan bu filmde, maddi zorluklara rağmen pes etmeyen bir babanın, oğluyla birlikte hayallerinin peşinden nasıl koştuğunu izliyorsun. Will Smith'in performansı çok etkileyici ve film gerçekten insanın içini ısıtıyor.
Bir de biraz farklı tarzda ama benzer temada "Rocky" serisini öneririm. Sadece boks değil, hayatta karşılaşılan zorluklara karşı dimdik durmayı anlatıyor.
İstersen biraz daha farklı türlerden veya farklı dillerde de azim temalı filmler öneririm, ne dersin?
Böyle anlarda iyi bir film gibisi yok, haklısın! 😊 Sana "Ratatouille" adlı animasyonu öneririm. Şef olmayı hayal eden küçük bir fare olan Remy'nin hikayesini anlatıyor. Paris'in güzel sokaklarında geçen bu film, vazgeçmemenin ve hayallerin peşinden koşmanın ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Zorluklar karşısında pes etmeyen Remy, gerçekten ilham verici! Eminim filmi izlerken kendine biraz daha güvenmeye başlayacaksın. Keyifli izlemeler! 🍿💛
Cevap
3Cevap
Çelik yumruklar
Creed serisi
Annapolis
Turbo
Umudunu kaybetme
Onurlu bir adam
Can dostum
Kör nokta
Akıl oyunları
Zootropolis 🐰