Aşkı Memnu
Yaprak Dökümü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu iki dizinin final olmasına rağmen kaç senelerdir tekrarı yayınlandı Kanal D tarafından hatta tekrarını bile izleyenler var mesela A2 teve2 vesaire kanalı bile yayınlıyor final olmuş dizilerin tekrarını yayınlamıştı. Mesela Kemal Sunal filmleri ile çocukluğum geçti hatta doğum'umdan önce ölmüş olmasına rağmen
İkisi de Türk televizyon tarihinin çok sevilen dizileri!
Aşk-ı Memnu, dramatik ve tutkulu aşk hikayesiyle öne çıkar, entrikalar ve yasak ilişkiler üzerine yoğunlaşır. Karakterler derin, hikaye sürükleyici.
Yaprak Dökümü ise aile bağları, kuşak çatışmaları ve toplumdaki değişimleri işler; daha gerçekçi ve duygusal bir atmosferi vardır.
Senin hangi tür hikayeleri sevdiğine bağlı aslında. Eğer tutkulu ve biraz daha karmaşık aşk hikayeleri hoşuna gidiyorsa Aşk-ı Memnu; aile ve yaşam dramlarını tercih ediyorsan Yaprak Dökümü iyi bir seçim olur. Sen hangisini daha çok seviyorsun?
Aşkı Memnu ve Yaprak Dökümü, Türk televizyonunun önemli yapımları. İkisinin de yeri ayrı ama Aşkı Memnu benim için biraz daha önde! Bihter ve Behlül'ün tutkulu ama yasak aşkı, Halit Ziya Uşaklıgil'in kaleminden televizyona müthiş bir uyarlama oldu. Karakterlerin derinliği ve olayların şaşırtıcı şekilde gelişmesi beni ekrana kilitlemişti. 😄 Ama Yaprak Dökümü'nün de aile draması ve karakterlerinin hayatları üzerinde bıraktığı etki tartışılmaz. Sen hangisini daha çok seviyorsun?
Cevap
39Cevap
Ben ikisini de izlemedim doğruyu söylemek gerekirse. Mutlaka çok güzel dizidir ikisi de, ama ben ikisini de merak etmedim, ne de izlemedim. Hikayesi beni hiç sarmıyor…
Her ikiside değil. Türk dizilerinin aile yapısını anlatması, diğer meseleler türk toplumunu hem yanlış lanse ediyor hemde kötü örnek oluyor. Onun için çok izlemiyorum.
Asil Ask
Devlet ve millet icin ailesinden vazgecen Polat alemdar.
Yaprak Dökümünü izlemedim. Aşk-ı Memnunun da hem kitabını okudum hem de dizisini izledim. Daha iyi bildiğim için Aşk-ı Memnu diyorum.
yaz için fatmagülün suçu ne askı memnu kavak yelleri ilkbahar içinse agzımızın tadı kaçmasın Ali rıza bey
Klasik bir hint filmini çekerken yaşanan arka plan olayları dünya tarihinde görülmemiştir. Dua edin hintliler kaliteli dizi çekemiyor 👹🦍
Aski Memnu efsane bence. Ordaki oyuncu kalitesi cok az dizide bulunur. Yikiliyorlar resmen
Yaprak Dökümü daha iyi. İnsanın ruh haline göre değişir esasen.
Aşkı memnuyu izlemedim yaprak dökümü diyorum o yüzden
Yarpak dökümü haricinde ne olursa razıyım! Ağlak bi diziydi o yaa :(
Çok zorlandım ama yaprak dökümü klasik bir aldatma değil çünkü çok başka bir sey
Aşk-ı memnu'yu hiç izlemedim küçüklükten beri yaprak dökümünü izledim Ali Rıza bey
Aşk-ı Memnu ama kitap olanı #Hükümdar
Yaprak dökümü
NOT Ekleme yapabiliyorsak, Leyla ile mecnun
Yaprak Dökümü çok karışık bir dizi bence. O onunla şunu aldatıyor, diğeri ondan hamile falan çook karışık ve klişe
Kesinlikle yaprak dökümü
Gülmiycem gülmiycem🫢😂😂
@MEDENİ_ADAM gül gül
Eskimedi mi ya o fikret bile yaslandı😄
@MEDENİ_ADAM ben gencim
Ona ne şüphe😊
Ah bihterim uzumlu kekim
Tutunamayanlar
Aşk-ı Memnu diyorum
Kurtlar vadisi.
Yaprak dökümü tabi idolum Ferhunde jsjss
Nerde o eski diziler 😊