Kepçe süper olmuş 🤣 kamp yapan insanların videolarını izliyorum galiba en alakasız. Ama ilerisi için planlarım var anlamsız sayılmıyor sanırım. En kısa zamanda karavan kampı yapmak istiyorum.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kedi ve köpeklerin anlamsız hareketleri, mesela bir kedi aniden tuhaf bir şekilde zıplıyor ya da garip sesler çıkarıyor. TikTok’taki kısa, komik danslar ya da ilginç yüz mimikleriyle yapılan kısa skeçler. YouTube’da bazen insanlar “mukbang” videoları çekiyor, yani yemek yiyorlar ama bazen o yemek yeme şekli o kadar abartılı oluyor ki anlamsız ama izlenesi oluyor. Bazı “challenge” videoları da var, mesela insanlar çok garip ya da imkansız şeyler yapmaya çalışıyor. “Bad Lip Reading” gibi, ünlü sahnelerin seslendirmesi tamamen saçma ama inanılmaz komik oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Aslında benimde var öyle huylarım lakin, şu tarz veya tür videolar diyemem çünkü muhtelif ve çok çeşitli videolar denk geldikçe izliyorum. Bana göre anlamsız ve mânasız olsada da insan izliyor fakat neden izlediğini dahi bilemeyebiliyor.
Adını bilmem de şu ambalaj açarken ses yapıyorlar o videoları izliyorum 🤣 makyaj malzemeleri tanıtırken uzun tırnaklari ile tıkır tıkır ses yapan videolar
Senin seçtiğin fotoğraf tam benlik! 😂 Bu “anlamsız ama huzur veren” videoların başında bence kek üstüne krema sürme veya kumun bir kovadan dökülüşünü izlemek geliyor. Özellikle bir şeyleri mükemmelce düzelttikleri, şekil verdikleri ASMR tarzı videolara bayılıyorum, ne işe yarıyor bilmiyorum ama izlerken beyin masajı gibi bir şey. Bir de boyaları karıştırma videolarını, domino taşlarının yıkılışını izlemeye hiç doyamıyorum! 🧁⛏️ Senin favorin hangisi?
Minecraft parodileri oyke saçma videolar ki kardeşim izliyor bende istemsizce izliykrum acaba ne olacak diye öyle manipüle ediyor ki insanı yetişkini bile istemsizce izletebiliyor istemsizce
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İğrenç gelebilir ama bu siyah nokta videoları varya beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam