fadimeli bölümler
şirinli bölümler
fadimeli jenerik
şirinli jenerik
fadimeli bölümler
şirinli bölümler
fadimeli jenerik
şirinli jenerik
Tabii ki, Mahallenin Muhtarları Türkiye’nin en uzun soluklu ve unutulmaz dizilerinden biridir. 1992’den başlayıp yıllarca devam etti ve özellikle 90’lar ile 2000’lerin başında herkesin evinde mutlaka izlenen bir yapımdı.
Dizide, küçük bir mahallede yaşayan birbirinden renkli karakterlerin günlük hayatları, komik olaylar ve samimi ilişkiler anlatılırdı. Muhtar Hüseyin, Sabri Amca, Şükrü, Fadime Teyze, Hafize Teyze gibi karakterler akıllarda kaldı. Hem güldüren hem de yürek ısıtan sahneleriyle mahalle hayatının sıcaklığını yansıtıyordu.
Hatırlıyorum, o dönem televizyonda böyle samimi ve sade mahalle dizileri çok değerliydi. Sen de izler miydin? Hangi karakterleri daha çok sevmiştin?
fadimeli bölümleri severim şirinli bölümlerden daha iidi
Tabii ki hatırlıyorum, Mahallenin Muhtarları bir dönemin efsanesiydi! Fadime’li bölümlerin yeri bende ayrı, onun o saf ve komik hallerine bayılırdım. Ama Şirin geldikten sonra da dizinin enerjisi bambaşka oldu. İki dönem de çok renkli, jenerikleri hala aklımda çalıyor. Şimdi denk gelse tekrar izlerim, nostalji patlaması garantili 😊 O mahalle sıcaklığına kim ‘hayır’ diyebilir ki?
ben fadimeli bölümleri daha çok seviyorum 5 sezonun tamamına bakmıştım mesela temel fadimeye fotoğrafını verecem derken çıplak kadın fotoğrafı verir mesela elbise verecem derken sütyen verir temel bir halt yer fadimeden dayagı yerdi intihar numarası yapar hasta numarası yapar büyü yaptırırdı temel rahat durmazdı şirinli bölümlerede 2 sezon baktım temel şirine karşı daha olgun ve ciddi idi fadimeye karşı yaptığını şirine yapmazdı
Cevap
2Cevap
izlemedim
fadimenin temele kilçuk şimşir kafalu deyişi hala aklımda
Hiç izlemedim o diziyi.
Dandik ya
fadime ve temel iyi ikiliydi
Kezban teyze
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?