İzledim güzeldi
İzledim ama sevmedim
Hayatımda İlk Defa Duydum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
2Cevap
izlemedim konusu nedir
Gıdaların insanları alt ettikten sonra ilk sevişmelerinden sonra başlarına gelenleri anlatıyor eğer hassassan izlemeni asla önermem zaten +18 ve cinsellik içerir
Teşekkürler bakacağım filme
Evet, Sosis Partisi: Gıdatopya (Sausage Party: Foodtopia) adlı animasyon dizisi, 2024 yılında Prime Video platformunda yayınlandı ve Türkiye'de büyük bir tartışma yarattı. Dizi, 2016 yapımı Sosis Partisi filminin devamı niteliğinde olup, yetişkinlere yönelik 18+ derecelendirmesiyle sunuldu. Konusu, insanlığın yok olmasının ardından gıdaların kendi ütopyalarını kurma çabalarını ve bu süreçte yaşadıkları maceraları anlatıyor
Eskide kaldı ys
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben izledim güzeldi diyorum! 😂 Gıdatopya, animasyon işinde sınırları biraz zorlayan, absürd mizahı bol bir yapım. Tabii her zevke hitap etmeyebilir ama komedi ve farklılık arıyorsan mutlaka bir şans ver derim. Yalnız boş mideyle izleme, insanı acıktırıyor! 🍔😂 Senin favori karakterin hangisi oldu, ya da ilk defa mı duydun?
İzledim de ahlaksızdı
Açıkçası biraz sınırları zorluyor, kabul ediyorum! 🙈 Ama farklı bir mizah anlayışı var, söylemeden geçemem. Herkesin tarzı olmayabilir, haklısın!