Örnek : Marvel, Dc , Yüzüklerin efendisi , Star Wars , Madmax , The Maze Runner, Game of Thrones, Twd, Harry Potter, Stranger Things, Star Trek, The last of us, Prens, Dune çöl gezegeni, Wenesday, Alacakaranlık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTam senlik sıkmayan eğlenceli bir film var
Konusu da tamda sorun gibi
Arnold Schwarzenegger'in başrolünde olduğu Last Action Hero filmi
İnternetten bak konusuna ama özet geçersem
Bir çocuk var özellikle filmdeki kahramanına o kadar hayran ki bir gün sinemada bir bilet mi ne alıyor o filmin içine giriyor en sevdiği kahramanla defalarca izlediği filmin içine düşüyor sonra birlikte maceraları başlıyor
Harika eğlenceli çizgiroman vari filmdir mutlaka izle01 Yorumla- 1 yıl
Evet baktım şimdi çok güzel görünüyor böyle film izlemiştim hata Ready Player One diye bir film oda çok güzeldi ordada sanal dünyadaki oyunun içine giriyorlar ona sonra Zathura Jumanjı bu tarz filmleri çok ama çok seviyorum bana mükemmel geliyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer bir film evrenine girebilseydim, kesinlikle Harry Potter dünyasını seçerdim. O büyülü atmosfer, arkadaşlık, macera ve kendini keşfetme hikayesi bana çok çekici geliyor. O evrende ben muhtemelen Hermione Granger gibi olurdum; zekâsıyla, kararlılığıyla ve adalet duygusuyla öne çıkan, hem öğrenmeye hem de çevresindekilere destek olmaya çalışan bir karakter. Sen olsan hangi evrende yaşamak isterdin? Ve kendini hangi karakter olarak hayal edersin?
08 Yorumla- 1 yıl
Ben açıkçası tüm evrenleri çok seviyorum seçim yapmak bana çok geliyor Madmax Orta dünya Star Wars sonra Harry Potter hepsinin hayranıyım hepsinide çok seviyorum ama bence ben Marvel için yaratılmışım aksiyonu macerayı çok seviyorum bu yüzden Marvel evrenin içinde olmak çok işterdim ve muhtemelen Tony ya da Loki olmak çok ama çok isterdim ikiside benim marvelda en sevdiğim iki karekter erkekler ama olsun yapacak bir şey yok 😂😂 Marvelda zaten kendimi çok ama çok yakın hissettiğim bir kız yok ama en beğendiğim kız be bana göre kusursuz olan kız Pepper ama tabiki Harry Potter evreninde olsam Harmonie bana daha çok benziyor ama ben muhtemelen Malfoy ya da Lupin olmak isterdim Harry Potter en sevdiğim iki karekter yani 😁
Cevap sahibi1 yılHarry Potter cidden tam masalsı bir evren benim içinde :D
- 1 yıl
Evet öyle çok güzel birde yaşanması kolay bir evren Orta dünya ya da Madmax ya da sonra Labirent evreninin içine girsen beş dk olmadan ya ölürsün ya da zombi olursun 😅😂😂 Aslında Marvelda o konuda sıkıntılı orada bir süper kahraman olduysan her türlü başına bir şey geliyor yani marveldaki her karekter ya öldü ya da çok mutsuz mutlu karekter yok yani 😅 ama Harry Potter evreninde mutsuz olan karekter yok hepsi mutlu zaten o yüzden avantajlısın 😃😅
Cevap sahibi1 yılYüzüklerin efendisi de güzel ama ölme ihtimalin çok yüksek :D
- 1 yıl
Ha işte o yüzden girmiyorum Gemo of Thrones ya da Twd girsem ölmem ama beni çok uğraştırır zaten Marvel diye bir evren olmasa ben Orta dünya evreni için yaratılmışımdır aşırı gerçekçi ve mükemmel bir evren orada bir karekter olsam ya su Eowyn olurdum benim ikizim ya da adam gibi adam dediğim Boramir olurdum yani ben her türlü insanım ya 😄
Cevap sahibi1 yılEn iyisi bu evren sanırım dfdf
- 1 yıl
Yok ya😅😂😂 bu evrende çok sıkılıyorum ben gerçeklik bana çok sıkıcı geliyor biraz gerçeklik birazda aksiyonun maceranın olduğu evrenleri seviyorum bu evrende bir Demir adam olmak zor😅
Cevap sahibi1 yılKesinlikle :D
Yapay Zeka Cevapladı
Sude, kesinlikle Harry Potter evrenini seçerdim! Hogwarts’ın havası, büyü dersleri, efsanevi yemekleri… O atmosferde mimar olup sihirli bir şekilde kale çizmek bile harika olurdu 🪄 Karakter olarak da Hermione olmayı çok isterdim; hem zeki hem cesur hem de inanılmaz sadık (ve kitap kurtu tabii)! Yani, gerçek dünyadan kaçıp, büyülü anılar biriktirmek süper olurdu. Hangi evren senin favorin? 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
1 yılMarvel içine girer doctor strange olurum. Her türlü büyüyü yapar hayatımı mutlu mesut sürdürürüm
06 Yorumla- 1 yıl
Bende Marvelın içinde olmak isterdim benim için yaratılmış bir evren ama içinde olsam ya Tony ya da Loki olmak isterdim benim için marvelın hep kralı olacaklar biri çoklu evreni kurtardı biri bizim evreni kurtardı zaten hep fedakar karekteri severim ne zaman bir karekteri sevsem başına bir şey geliyor 😅😂
- 1 yıl
Tony nin nesini seviyorsun adam dünyadaki tüm savaşların çıkma sebebi, milyonların ölme sebebi kadınlarla yatıp, yatırım yapmayı reddettiği adam tüm hastalıklara çözüm bulacak bir şey geliştirebilirdi ama o kavga çıkardı ve milyonlar öldü. Ultronu yarattı ve yine milyonlar öldü sokovia ülkesi yok edildi. Yani havalı sanıp da sevdiğin karakter bayağı kötü bir geçmişe sahip egolu narsist biri ve tek bir sahneyle bunu affettiremez
- 1 yıl
Ama loki konusunda haklısın. İron man denen şeytanın da dahil olduğu bir terör grubu lokiye babasından miras kalan zihin taşını ondan çalmak için new yorkta milyonlarca sivilin öldüğü bir savaş çıkardı ve filmin sonunda milyonlarcasının yaşadığı gemiye nükleer atarak soykırım yaptı
- 1 yıl
Kanka sen Tony tanıyamamıştı adam silah üreticisi silah üretiyor savaş zaten sürekli olan bir şey adam işini yapıyor zaten sonrada bunu bırakıyor üretmiyor Ultronu yaratmak iştemiyordu zaten yanından bile geçemedi amacı o Ultronu yaratmak değildi Sokovia sanki o yok etmiş gibi konuşuyorsun sanki orada diğer Avengers başkalarının üzerine bina düşürmedi mi sanıyorsun havalı olduğu için sevmiyorum onurlu ve fedakar ve zeki ve kendini sürekli kaptan gibi övmediği herkeze emir yapdırmadığı için seviyorum sen DoctorStrange neresini seviyorsun acaba bu adam yüzünden bu adamın yeminleri yüzünden kaç kişinin hayatı tehlikeye girdi kaç milyon kişi onun yüzünden öldü o ve yeminleri yüzünden Tony bir kez olsun dinlemediler zaten Marvelı izleyenlerin bir çoğu Tony çok seviyor sadece ben sevmiyorum yani milyonlar seviyor vala kendini beğenmeyide çok hak eden bir kaç kişinin hayatını kurtardı Avengers birinci filminde Kaptana kalsa herkes ölmüştü orada kaç kişinin hayatını kurtardı evren için kendini feda etti bunu kaç kişi yapabilir kolaysa DoctorStrange yapsın orada elini kaldırıp parmak göstermek kolay ve eminim diğer bir çok versiyonda Strange ölüyordu ya sadece kendinin olduğu versiyonları gördü oda tek bir tanesiydi o versiyondada Tony ölüyordu ya da tüm ihtimalleri gördü ve sırf kendi hayatı için herkeze göz göre göre yaşan söyledi ve unutma Tony olmadan hiç kimse bir halt yapamazdı o çok beğendiğin Strange eşkiden ne halt olduğunu biliyoruz sanki o kendini çok beğenmiş biri değil sanki o çok masum Tony olmadan zaman makinesi bile olmazdı 😊
- 1 yıl
Bir kere ben sana Strange i seviyorum demedim sadece büyücü olmak işime gelir ve erkek büyücü bi Strange bi Loki var. Tony e gelirsek herkesin sevmesi beni ilgilendirmez kaliteli izleyici sayısı az zaten. Savaşlar her zaman olur diyorsun ama adamın şirketindeki 2. Adam bizzat kendisi savaşları çıkarıyor hem hükümetlere hem teröristlere silah satıyor ve Tony nin umrunda değil. Ultronu yaratmayı kendi istedi ve sokovia daki yıkım Ultron, dolaylı yoldan onun yüzünden oldu. Fedakar değil onurlu değil ama şeytani bir dehası var orası ayrı. Tony o kadar da gerekli değildi sırf seviliyor diye biraz gerekli diye gösterdiler ama o yapmasa orada en az 5 tane daha yapabilecek kişi vardı bunu.
- 1 yıl
Tolga Turan'ın Avengers terör örgütü
Adlı videosunu izlersen ne demek istediğimi anlarsın
Gizli Üye(18-24)1 yılthe maze runner en sevdigim film sanirim bambaska bir sey ya kac kere izledim saymiyom bile artik gercekten harika bir sey kitap romani bu arada harry potter gibi filme cevirmisler iste
011 Yorumla- 1 yıl
Yo kitap çok güzel bence üçüncü film mükemmeldi ya Newt öldüğünde kaç gün depresyona girdim sevdiğim her karekter ölüyor ya 😅 Bu arada o evrende hangi karekter olurdun ben net Newt olurdum * koşucu olmak işterdim
Cevap sahibi1 yılBen kitap hakkinda kotu falan demedim zaten ama neyse ksdjf ben thomas olmak isterdim yaa seviyorum o oyuncuyu guzel yapiyor kosucu olan sonradan o oldu iste bide minho var uzumlu kekimiz kjdfskjs
- 1 yıl
Ben vala ilk başta Thames çok seviyorumdum taki Newt ölene kadar Thames Minyo üstün zekasını kaç kere kurtardı Newt kurtaramadı Minho çok baş belası biri ya labirentin kurtardı sonra bunu isyandan kurtardı sonra bu üstün zekalı Minho zombiler varken gitti ışıkları açtı askala orada ölüyorlardı sonra bu üstün zekalı Minho isyan yakaladı Thames bunu isyandan kurtardı yani Minhodan çok gıcık alıyorum Thames Newtin hasta olduğunu bilmesine rağmen hiç bir şey yapmadı gelme diyebilirdi hadi geliyor insan yanına nolur nolmaz diye bir serum olur üstün zekalı Thames onuda yapmadı hadi onuda yapması Newtin kafasına vurup bayıltabilseydi Newt belki kurtulurdu Theresa iki yüzlüsünden bahsetmiyorum bile öldüğünde o kadar mutlu oldum ki anlatamam 😅
Cevap sahibi1 yılthames degil ya thomas onun ismi hangi filmi izledin sen skdjfsd sen turkce dublajli izlemissin anlasilan dimi :D o an newt icin yapabilecekleri hic bir sey yoktu bir kur tedavisi bile cikmamisti taa ki son ana kadar sehir yikilirken ve newt tamamen donustugunde kavga ediyorlardi thomasla is isten gecmisti biraz yani ama ondan oncesi brendayi kurtarmisti yani thomasin kani bagisikligi bu tedaviye ilacti aslinda ama onu da sonradan fark edip ogrendiler brenda iyilesince 2. seriden 3. seriye aylar sonra tekrar theresayi yakalayip ve brenda hala hayatta iyilesmis saglik gorunce orada kafasina dank etti ve ona kan veren de thomas oldugunu da hatirlayinca orada boyunlarindaki gps'i aldirirken kanlari akti ya illa biraz orada thomasin kani olani bezi de hemen cebine sokmustu hatirlarsin oylelikle onun kaniyla deney yapabildi ama taa filmin sonuna kadar firsati oldu sehir yikilirken... 😭
- 1 yıl
Ah ah hadi Thomas melek olsun o Minyo yok mu o Minho ben onun yüzünü görünce depresyona giriyorum birde hadi hepsi geçtimde kaç yıl oldu ya dördüncü film gelmedi oyuncular yaşlandı ya of keşke devamı gelse 😔(Bu arada herkese söylüyorum sanada söyliyim benim klavyem bozuk o yüzden yanlış yazdım )
Cevap sahibi1 yılhee iyi tamam o zaman skdjfsd ama dublajli mi izledin altyazi mi. Asla dublaj izleyemiyom filmin tadi cikmiyor kendi sesleri ve duygularini gulmeleri aglamalarini duymak lazim 30 yasindaki genc oyuncuyu 50 yasindaki dublajcinin sesini degil sdkjfk bir arkadasla izlemistim o da minhoyu cok seviyordu hem asyali cekik gozlulugunden sanirim tatli sevimli buluyordu ve kacirip onca sey yapinca ona da uzulmustu :D 4. cikmaz cikmayacak diye konusuldu ama ilerde tabi kararlari degisir cikarirlar bilemicem ama ciksa bile bu oyuncular olamaz cunku kitabi yani roman 5 kitaptan ibaret ve ilk 3u film yapildi iste diger 2si gecmise donuluyor her seyin baslangicini anlatiyormus yani demem o ki butun bunlarin thomas vs cocukluguna donulecek ee film olduguna gore cocuk oyuncu bulmalari gerek onlari izleyemecegiz cocuklari izleyecek oluruz artik iste ayni tadi vermez sanki. Hunger games izlediysen onun da son cikani 5. si ayni sekilde gecmise donuldu orada da diger 4 serideki bastaki adamin gencligine donuldu butun bu olay nasil basladi vs onu gosteriyordu mesela yine guzeldi hani bide ben yillar sonra bastan izledim sirayla her gun bir tane tazelendi bilgi ve anlamadigim bilmedigim bir cok sey daha cok yatti kafama mantikli geldi anladim falan guzel oldu yani
- 1 yıl
Of keşke çıksa ya birde Newt zombi olduktan sonra bir yolculuğa çıktığı bir kitap var keşke öyle bir film yapsalar ama işte Thames bıçağı öyle bir soktuki Newte artık uyanacağını hiç sanmıyorum net öldü 😅😂
Cevap sahibi1 yılo hangi kitapmis hic duymadim oyle bir sey. Thomas sokmadi bu arada dovus esnasinda yanlislikla olan bir seydi newt kendine soktu hatta yanlis hatirlamiyorsam onun eli vardi bicagin ustunde thomasin da newtun. Thomas sadece defans yapiyordu oldurmek istemiyordu bi arada elindeki silahiyla kafasindan vuracakti son anda eline vurup dusurdu
- 1 yıl
Ya biliyorum ya o ölüm sahnesini yüz kere izlemişindir şakası öyle söyledim ama adamım çok iyi öldü ya benim her sevdiğim karekter çok iyi ölüyor zaten 😅😂 Bu arada kitabın ismi Labirent Deli Sarayı Newt uyanıyor sanırım deli olarak sonra bu delilerin olduğu bir yer var oraya gidişini anlatıyor kitap bende aslında labirentin iki kitabını okudum bu sene 3,4,5 kitabını birde bunu aldım ama daha okuyamadım
- 1 yıl
ince bir kitap zaten almak istersen çabucak okursun çok kalın değil zaten
Cevap sahibi1 yılkitap okuma aliskanligim yok ya ve ben oyle tat alamiyom bana gorsel lazim gormem lazim olan bitenleri yasamam lazim iste yuzlerini falan gorup neye benzedikleri o enerjiyi anca oyle aliyom dksjfdsk duymadim o kitabi degisikmis gercekten :D
Diziler & Filmler konusunda 929 cevap paylaştı. Star Wars.
Darth Vader olmak istesem de, Sidious olma ihtimali de çok çekici geliyor.
04 Yorumla- 1 yıl
Ben Obi-Wan Kenobi olurdum heralde adam çok onurluydu ya ama genç olan halini olmak işterdim yaşlı olan halini pek sevemedim
- 1 yıl
Evet çok onurlu biriydide Anakin kıymetini bilmedi bu adamı sörf bir dün gördüğü bir uğruna ihanet etti birde Anakinin abisi gibiydi çok yazık oldu
- 1 yıl
Evet çok onurlu biriydide Anakin kıymetini bilemedi bu adamı sırf dün gördüğü bir kız uğruna ihanet etti birde Anakinin abisi gibiydi çok yazık oldu
- Diziler & Filmler konusunda 509 cevap paylaştı.
1 yılThe dark night joker olurdum
02 Yorumla- 1 yıl
Joker mükemmel bir seçim Dc en sevdiğim karekterdir kendisi
- 1 yıl
Sen benim kafadasın benim kolumda cift tarafli dikiş var onu kapattirmak için kullanici adimdaki gibi bi dövme yaptircam
1 yıl"Harry Potter" nettt
027 Yorumla- 1 yıl
Hangi karekter olurdun
- 1 yıl
Ben Harry Potter evreninin içinde olsam Malfoy olmak işterdim
- 1 yıl
Cedric veya draco
- 1 yıl
Benim en sevdiğim film serisi
- 1 yıl
Bende seviyorum ama kitaplarını daha çok seviyorum Harry Potter evreninde en sevdiğim iki karekter Malfoy ve Lupin diziside yakında çıkar umarım Malfoyu canlandıracak oyuncuyu pek sevmedim ama olsun😄
- 1 yıl
Bence güzel olmazda hayırlısı
- 1 yıl
Game of thrones izledin mi
- 1 yıl
Ya aslında altın üçlüyü oynıyacak oyuncuları çok sevdim ama diğerlerini karekterleri oynıyacak oyuncuları pek sevemedim ya pek olmamış sanki
- 1 yıl
Game of Thrones izledim benim izlemediğim film dizi yok kanka 😅
- 1 yıl
Ben Jon snow'u çok seviyorum. Daenerys'ı öldürmesini nasıl buluyorsun bence gerekliydi.
- 1 yıl
Kanka Danerys çok severim çok adil çok onurlu çok güzel çok mükemmel bir kadındı ya ama güç onuda delirti mallesef be Jonun ona ihanet edeceğini tahmin etmeliydi bana göre Jon Daenerysı gerçekten sevmedi ona asla Ygritte bakarmışçasına gördüğüm o gülümsemeyi hiç görmedim Ygritte daha çok seviyordu zaten Jon Jon birde haklıydı ya ölmeliydi acı ama gerçek son sezon berbatı ya Jona çok yazık oldu adam başladığı noktaya tekrar geri döndü benim anlamadığım artık duvarda ne ak gezen nede yabaniler kaldı bunlar ne halta duvara tekrar gitti ya neyi koruyacak bunlar😅😂
- 1 yıl
Harbi la niye gittiler ki, belki bir merak uyandırmak için gittiler pekiiii hodorun hikâyesini öğrendiğinde tepkin ne oldu benim gözlerim yaşardı
- 1 yıl
Nolacak Brana küfür ettim ne boş karekter bu Bran ya hiç sevmiyorum çok gereksiz biri yani dizi boyunca orada oraya gitti bir haltada yaramadı bu çocuk ne savaşa hayvanlara çağırdı ne gelecekte olanları söyledi bence kral olacağını biliyordu hiç kimseye bir halt anlatmadı sırf kral olmak için Joffrey bile daha çok nefret ediyorum branden onursuz bomboş bir karekter Joffrey bile ne yaptığı belliydi ya
- 1 yıl
Bilerek müdahale etmedi çünkü olacakları değiştirmek değil, yönlendirmekti onun olayı. zaten adam geçmişi de gördü, geleceği de az çok sezdi, ama karakteri buydu: kontrol değil gözlem. Herkesin işini yapabilmesi için kenarda duran bir akıl gibi düşün
- 1 yıl
O zaman neyine üç kuzgun bu Jon ve diğerleri sanki gözlem yapmasını bilmiyor vala bence Starklardan en onurlusu ve en faydalı karekter Arya ve Jondur Bran ve Sansayı hiç ama hiç sevmiyorum Sansa bir ara tek şeyde ise yaradı * şavasında ordu getirdi ondan başka bir halta yaramadı
- 1 yıl
Yani kısacası sadece ben değil herkes Bran iki yüzlü diyor ve bir çok kişide haklı bence her şeyi gördü biliyordu kral olacağını çok iyi biliyordu göz göre kaç kişinin ölümüne izin verdi Marveldaki Strange bir farkı yok bunun ikiside iki yüzlü vala
- 1 yıl
Evet sansadan nefret ederim ilerdeki kızımın ismi arya olsun istiyorum
- 1 yıl
ROBB ve Jon gerçek bir starktı bence gerisi boş gibi
- 1 yıl
Arya benim film evrenindeki ikizimdir doğum günlerimiz burçlarımız karekterlerimiz saçlarımız birebir aynı gördüğüm ve görebileceğim en mükemmel kız diyebilir bence Gemo of Thrones bir ana karekter olacaksa o kişi kesinle Arya Starktır benim Got en sevdiğim karekter ikincisi zaten Jaqen Aryayı eğiten yüzsüz adam varya o bu iki karekter Got dizisinin kaderini belirlemiş iki karekter Arya olmasaydı kim bilir bunlar ne halt yiyordu Starkların onuru ya herkesin intikamı teker teker aldı gece kralını öldürdü daha nolsun ya ve eminim Arya Kuzeyin kraliçesi olmak isteseydi olurduda keşke Arya kuzeyin kraliçesi olsaydı
- 1 yıl
Benim en sevdiğim tyrion ve bronn ikilisi ama şu melisandre beni benden alıyor crush'ım diyebilirim
- 1 yıl
Tyrion bende çok seviyorum Joffrey ettiği laflar falan mükemmel ya komedi karekterin benim her sahnesinde gülmekten ölüyorum çok zeki çok karizma mükemmel bir karekter Got en Jaqendan sonra en sevdiğim ikinci erkek karekter olabilir ya da üçüncü ikinci Jon sanırım
- 1 yıl
Peki en sevdiğim karekter kim benim net Ramseydir çok şerefsiz bir karekter ya birde kontrol edilemez biri tam şeytan kanı var yani 😅😂 Joffrey en azından mal falan ne kadar karektersiz olsada amcası sevgilisi ya da annesi falan azda olsa kontrol edebiliyordu Joffreyi Ramsey kontrol etmek çok zor en sevdiğim karekter olabilir
- 1 yıl
Sevmediğim olacaktı 😅bu klavye beni çok sinir ediyor ya
- 1 yıl
Ramsey en sevdiğin karekterse sen bir psikoloğa görünmelisin😄benim tyrion dur veya stanis de olabilir hepsini seviyorum smmsmak
- 1 yıl
Ramsey sevmediğim dedim ya kanka klavyem çok üstün zekalıda sürekli yanlış yazıyor 😅😂😂😂
- 1 yıl
Ben delimiyim Ramseyi seviyim ya beni gülmekten öldürdün 🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
😄 doğru
1 yılTwd caroline
01 Yorumla- 1 yıl
Carol ne fenaydı ya o kızdan korkulur yemin ederim ne oyuncuydu ya ağlama numarasıyla kaç adam öldürdü
Skam olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Bir film evrenin içine girebilseydiniz ve orada yaşabilseydiniz bu hangi evren olurdu ve o evrende hangi karekter olurdunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler