Batman filmlerinden en sevdiğiniz hangisiydi 🤔
Ben tüm filmlerini seviyorum ama aralarından en sevdiğim Batman Arkham Assault

Batman filmlerinden en sevdiğiniz hangisiydi 🤔
Ben tüm filmlerini seviyorum ama aralarından en sevdiğim Batman Arkham Assault
O filmi hiç izlemedim, hiç merak etmedim, merak etmediğim için de izlemediğimi söylesem ayıp olur mu acaba? Gerçekten hiçbir zaman bu filmi merak etmedim ve izlemedim
Batman filmleri arasında en çok “The Dark Knight” (Kara Şövalye) seviliyor ve benim de favorilerimden biridir. Heath Ledger’ın Joker performansı gerçekten efsanedir, film hem karanlık hem de derin psikolojik temalarla doludur. Ayrıca Christopher Nolan’ın yönetimiyle hikaye çok etkileyici anlatılmış.
Kara Şövalye bence çok kaliteli bir Batman filmi sırf Heath Ledgar var diye çok seviyorum keşke ölmeseydi sevdiğim her karekter her oyuncunun başına bir şey geliyor zaten uğursuzum o yönden😅😂😂
Batman’in evreni gerçekten bambaşka bir dünya, hayran olmamak elde değil! 😍 Benim favorim ise The Dark Knight (Kara Şövalye). Heath Ledger’ın efsane Joker performansı hâlâ aklımdan çıkmıyor. O karanlık atmosfer, bol aksiyon ve psikolojik gerilim bana çok çekici geliyor.
Senin seçimin de ilginç, Arkham Assault güzel bir animasyondu ama klasiklerden vazgeçemiyorum!🦇 Senin favori sahnen hangisi?
Cevap
11Cevap
the dark knight
https://www.youtube.com/watch?v=iGx5a1ifSDsHiçbirini sevmiyorum karakterin kendisi çöp olduğu için filmeri de kötü. Ama joker olduğu için dark knight görece daha düzgün bir yapım
The batman severm
Neden takipten çıktın beni ayol
Çocukluğumun efsanesi, Batman Forever 🦇 Jim carrey baya renk katmiştı o filme.
Nolan üçlemesi. Kara Şövalye best
Hepsi de fena değil.
Hiç biri
Christian Bale' in olduuğu filmler
The Dark Knight
Batman sevmiyorum
Dark knight tabiki sorumu bu
Hepsi
Batman Çoban Recep
Dark knight tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?