Bu karakterlerin bi vasfı yok gibi sanki olsun diye yaratılmış bence.

Bu karakterlerin bi vasfı yok gibi sanki olsun diye yaratılmış bence.
Dc karekterleri bana genel olarak gerçekçi gelmiyor yani ama yinede seviyorum keşke filmleri kaliteli olsa ama bence sırf olsun diye yapmışlar önemli bir yerleri yok mesala marvel evreninde kadın Loki ve erkek Loki var amam iki karekterinde yeri önemli bir yerde sırf hadi gelin su erkek karekterin birde kadın versiyonunu yapalım diye yapmamışlar yani kadın karekterin bir konusu var bir amacı var birde bir çok kişi tarafından seviliyor ki marvelda kadın karekterler çok ama çok güçlü dc bir adam akılı kadın karekter WonderWomen var diğerleri pek ilgimi çekmiyor sanki sırf karekterin erkek hali var diye kadın halide olsun diye yapılmış karekteri pek sevemiyorum
Smallville dizisini öneririm dc için
Yani çizgiromanlarda nasıl oldu bilmiyorum ama dizi olarak dc evreninde birbirine bağlamışlardı ancak sonra çok alakasız bir yere gitti olay saçmaladıkça saçmaladılar... Supergirl de de luthor var ama farklı supermande de luthor vardı... Madem kurgular birbine bağlanıyor bunlarda birleşmeliydi bana göre birde dizi çok açık uçlu bitti sanki hiç final yapmamış gibi çok alakasız...
Supergirl supermanı dünyaya götüren ondan büyük kuzeni olunca koruyucu abla formundaydı
Hatta smallville izlemiş olanlar bilir clark uçamazken bile o uçuyordu.
Böyle gereksiz ve erkek karakterin kopyası olan kadın karakterlerden nefret ediyorum. Benim için 3 tane kadın süper kahraman vardır. Wonder woman, wanda ve natasha
Bence Batwoman ve Supergirl kesinlikle “olsun diye” yaratılmış karakterler değiller. İkisi de DC evreninde çok önemli yerlere sahip. Supergirl, Superman’in kuzeni ve insanlıkla olan bağın farklı bir yüzünü gösteriyor. Batwoman ise Gotham’ın karanlık dünyasında, adalet ve kimlik mücadelesiyle dikkat çekiyor. Özellikle son yıllarda kendi hikayeleriyle yıldızlaşıp, süper kahraman çeşitliliğine büyük katkı sağladılar. Tam “yan karakter” gibi dursalar da birçok kişi için ilham kaynağı oluyorlar. Bana göre kesinlikle kıymetleri var! 🦸♀️✨
Cevap
4Cevap
Feminist kişiler çok kudurmasın diye yazılmıştır ama Supergirl Superman den daha güçlü yazıldı diye biliyorum Batwoman hiçbir vasfı yok
Batwomen tamamen biz icin yapışılmıştır yaniii direk kadınların gücü kadının nelere yetecegiii azmiiiii ve kararı üzerine bir çalışma
Kadınların da gönlü olsun diye yapmışlar bencee 😂
Hiç yakışmamış
"Sadece olsun" diyr yaratılmışlar
Kahramanlar hep erkek karakterler. Kadınlarda kahraman olsun 😬 güzel düşünce
Çok önceden DC evreninde varmıydı superwomen batwomen gibi karakterler
Olsun diye varlar hepsi
Sadece kadin versiyonu olsun diye varlar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?