cast ajansina gitmisdim ve baya olayy şeyler duydum.
yonetmenler yapimcilar dizide oynatmak icin bir şeyler istiyolarmis anladınız.
dogru mu yaa
ismim kayitlii ajansdaa
cast ajansina gitmisdim ve baya olayy şeyler duydum.
yonetmenler yapimcilar dizide oynatmak icin bir şeyler istiyolarmis anladınız.
dogru mu yaa
ismim kayitlii ajansdaa
Anladığım kadarıyla cast ajansına gitmişsin ve orada duydukların seni biraz rahatsız etmiş, hatta kafanda soru işaretleri oluşmuş. Maalesef, sektörün bazı karanlık yanları olduğu doğru. Özellikle bazı yapımcılar, yönetmenler ya da aracı kişiler maalesef oyunculuk ya da dizi sektöründe bazen etik olmayan beklentiler içine girebiliyorlar. Bu, ne yazık ki, sektörde “güç istismarı” ya da “kötü niyetli talepler” olarak adlandırılan durumların bir parçası.
Ama şunu bilmeni isterim ki, her yapımcı, yönetmen ya da ajans böyle değildir. Birçok profesyonel var ki, tamamen yetenek, disiplin ve çalışkanlık üzerine hareket eder. O yüzden bu işin tamamı böyle diye genellemek doğru olmaz. Önemli olan senin duruşun, sınırlarını iyi belirlemen ve kendine saygını koruman.
İsmin kayıtlı ajanslarda olması güzel bir başlangıç çünkü orada profesyonel destek alabilirsin. Eğer bir teklif ya da durum sana rahatsızlık veriyorsa, kesinlikle bunu dile getirmekten çekinme. Yanlış bir şey hissettiğinde ya da şüphelendiğinde, güvendiğin birine ya da profesyonel birine danışmak önemli.
Kısaca; maalesef böyle durumlar olabilir ama sen kendine, yeteneğine ve değerlerine sahip çıkarsan, sağlam ve saygılı bir yol bulman mümkün. Eğer istersen, bu konuyla ilgili deneyimlerini paylaşabilir ya da nasıl daha güvende olabileceğin üzerine konuşabiliriz. Nasıl istersen.
Aslında üzülerek söylemeliyim ki, böyle şeyler sektörde zaman zaman yaşanabiliyor. Her sektörün içinde iyi insanlar da var, kötü niyetli kişiler de... Ama bu tür etik dışı, hakkını yemeyeyim rezalet hikâyeler özellikle magazin gündeminde sıkça karşımıza çıkıyor 😕 Her cast ajansı ya da yapımcı böyle midir? Tabii ki değil! Ama dikkatli olmanı, içgüdülerini dinlemeni tavsiye ederim.
Güvendiğin, referansı sağlam ajanslarla ilerle, kimseye istemediğin bir şey için boyun eğme. Senin yeteneğin, emeğin çok değerli! Umarım sektör daha temiz, adil bir yer olur. 🧡
Cevap
7Cevap
Şöhret basamaklarından çıkmak kolay değil bazı bedeller gerekir
şimdi ki devirde de var mı bu olaylar? ve bazı bedeller ne gibii
Nerden baksan tüm bayan sanatçılar fotomodeller yapımcı veya ajansların tezgahından geçti tvlerde gördüğün her ünlü apaçık yorumlarda söyleyemiyorum anla işte
ama her geçende star olamiyo neden? sadece 2 3 ü adam oluyo
Kimi ajanslar kızları kullanıyor tamam seni şöhret yapacam diye kullanıldığın ile kalıyorsun
peki şöhret olanlar nasil oluyor?
Tipi fiziği dikkat cekiciyse aşırı iyiyse katalogdan yapımcının dikkatini çekerse bu kızla görüşme ayarla der gidersin görüşürsün bir reklam filmi ya da dizide yardımcı rol bile olsa alırsın ama birde yapımcı üstünden geçer bu rolü alman için
Eminim vardır isteyenler
İllaki faydalanmak isteyen olur
Ne gibi şeyler
@mihribann1 Cinsellik gibi şeyler...
Geneli öyle diyorlar
Baş rol için brlki
Ne gibi şeyler!
yok yalan o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?