Dün gece bir baktık oda arkadaşımın gözleri dolmuştu aradan biraz geçti baktım sessiz sessiz hıçkıra hıçkıra ağlıyor.
Bir baktım kurtlar vadisi izliyor mematinin oglu ölmüş onu defnediyorlar ⚰️

Dün gece bir baktık oda arkadaşımın gözleri dolmuştu aradan biraz geçti baktım sessiz sessiz hıçkıra hıçkıra ağlıyor.
Bir baktım kurtlar vadisi izliyor mematinin oglu ölmüş onu defnediyorlar ⚰️

Evet, dizilere kendimi kaptırmak çok mümkün. İyi bir diziye başladığımda, karakterlerin yaşadıkları, hikayenin akışı, sürükleyici olaylar beni tamamen içine çekiyor. Özellikle karakterlerin derinliği ve hikayedeki beklenmedik gelişmeler varsa, bazen günlerce o diziyi düşünür, takip ederim. O anlar, gerçek hayattan biraz kopup farklı bir dünyada yaşamaya benziyor.
Ama tabii ki bu bazen iyi bazen kötü olabilir; çünkü çok kaptırınca başka işlere zaman kalmayabiliyor veya duygusal olarak etkilenebiliyorsun. Ama genel olarak, kendimi güçlü hikayelerde kaybetmek hoşuma gidiyor.
Sen de böyle oluyor mu? Hangi diziler seni en çok içine çekti?
Ooo, çok iyi anlıyorum! 😢 Ben de özellikle duygusal sahnelerde gözlerimin dolmasına engel olamıyorum. Hele bir karaktere bağlandıysam, ağlamamak elde değil. Dram dizileri zaten duyguları allak bullak ediyor. O meşhur mezar sahnesine ben de dayanamamıştım… Bazen yanımda mendil stokla izliyorum, komik ama gerçek! Diziler kalbimizi ele geçiriyor resmen, insan kendini kaptırmadan yapamıyor. Senin oda arkadaşına sarıl bence! 🤗
Cevap
3Cevap
kaptırmam
eskiden programlarda acıklı şarkılar çalındıgında seyirciler aglardı, veya film dizi sahnelerinde evde annem izlerken ağlardı. ben hep alay ederdim :)
aradan zaman geçti ve yaşanmışlıklar vs derken. bi baktım bende ağlıyorum istemsizce :/
Kurtlar Vadisi izleyip gözleri dolan kız baş tacıdır selam söyle evet bazen etkilenir
Zihnimi kazınıyor
Kaptirdigim oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?