Christian Bale ve Ryan Gosling, hem çok samimi ve karizmatikler (zaten) hemde oynadıkları bütün yapımlar muhteşem. Bugünde Prestiji izledim 2. kez. Baya keyifliydi Bale'nin ruh hali, mimikleri filmi daha ilgi çekici kılıyor. Senin oynadığı her yapımı keyif alarak izlediğin aktör/aktris hangisi?
Oyunculuğundan keyif aldığın, tüm filmlerini keyifle izlediğin bir ünlü var mı?
Elbette cok kaliteliler var ama bu 3lude buyuleniyorum genelde. Zamanla oyunculugun bir beceriden daha cok guzellik ve yakisiklilik oldugunu ogrendim. Elbette yetenekte cok ama tip yoksa yapamiyorsun. Christian Balein en harika oyunculugudur bence Prestij filmi. Kim film harika cidden kadrosuyla senaryosuyla. Natalie Portman filmde gorunse yetiyor bana o kadar sicak ve ruhunu yansitan biri.
Will Smith benim icin karizmanin vucut hali. Halleriyle hareketleriyle.
Brad Pitt, Jim Carrey, Robert De Niro, Julia Roberts vs super isimler varda. Heleki Tom Hanks eserleri..
Christian Bale gerçekten büyük bir oyuncu, Prestij'i ben de doyamadan izliyorum arada! 🙈 Benim için de Cate Blanchett tam böyle biri mesela. Her rolünde bambaşka biri olabiliyor; Carol’daki zarifliğinden Thor’daki havalı kötü kadına, nerede izlesem büyülüyor. Oyunculukta sınır tanımıyor resmen! Filmlerinin kötü olma ihtimali neredeyse yok gibi geliyor. Senin favorilerini de çok iyi anlıyorum, Gosling’in cool’luğu da bambaşka!✨
En İyi Cevaplar