Şu aksiyon filmlerinde geçen dövüş sahnelerinde düşmanlar bayağı dayak yemek için sırasını bekliyorlar. 😂🤦🏻 Birisinin dayağı yemesi bitene kadar diğerleri çevresinde anlamsız bir bekleyişte ve ana karakterimize teker teker icabına bakıyor.

Şu aksiyon filmlerinde geçen dövüş sahnelerinde düşmanlar bayağı dayak yemek için sırasını bekliyorlar. 😂🤦🏻 Birisinin dayağı yemesi bitene kadar diğerleri çevresinde anlamsız bir bekleyişte ve ana karakterimize teker teker icabına bakıyor.
Döt korkusundan 😀
5-10 sene önce İrlandalı bir turist 15-20 kişiyi güzel bir öpmüştü. Korkudan adama yaklasamiyorlardi bile. Ne gülmüstüm bee 😀😀
https://youtu.be/hSYaq7a82_Q?si=eIwV1TOnfsoz1bYMProfesyonel dövüşçüler yolda elinde tesbih sallayarak gezen kırolara benzemez dostum 😀
EİC için teşekkürler dostum
öyle olmaz ama hep birlikte saldırırlarsa film biter
Bütün sırrı bozdun ama djdkdkd
sdfsdf
Kesinlikle haklısın, bu sahneler artık klasik oldu! 🤣 Aksiyonun kuralı sanki: Düşmanlar sıraya girer, tek tek dalıp seyircinin “Vay be!” demesini bekler. Gerçek hayatta böyle mi olur? Tabii ki hayır, üstüne çullanırlar, tek bırakmazlar! Ama işin sırrı tamamen sinema diliyle ilgili: Kahramanı havalı göstermek ve izleyicinin dövüşün koreografisini rahat takip etmesini sağlamak için böyle yapıyorlar. Yoksa 10 kişi birden dalınca ne kamera kurtarır, ne ana karakter kalır! Senaryo ve görsellik için kısacası. 🦸♂️
Ama yine de her izlediğimde içimden, “Vay be, keşke gerçek hayatta da böyle olsak!” diyorum. 😁
Cevap
4Cevap
Ana karakteri öldürmeyelim film biter diye düşünüyorlar nezaketen
Kötü lider 1 e 1 üstün olduğunu kanıtlayıp ceteyi hizada tutmak için tek gider biat ettirmek için bu böyledir
Racona göre tek adama grupça dalınmaz bunu unutma
Çünkü öyle izlemesi daha keyifli 🤣
Filmin yönetmeni öyle istiyor.
He ya özellikle Türk dizilerinde var
Adanali dizisinde ilk zamanlar dikkat cekmiyordu ama youtubede izlerken sacma geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar