Filmi oldukça beğendim daha önce küçükken izlemiştim sanırım ya da izlememiş bir yerden görmüş olabilirim. İzlemek istedim ve çok beğendim. Keşke Ellie ile daha çok olaylar gelişseydi...

Filmi oldukça beğendim daha önce küçükken izlemiştim sanırım ya da izlememiş bir yerden görmüş olabilirim. İzlemek istedim ve çok beğendim. Keşke Ellie ile daha çok olaylar gelişseydi...
Cevap
4Cevap
İzledim. Tüm animasyon filimleri hemen hemen izlemişimdir
En favorin hangisi
Coco biraz anısı olduğu için favorim. Ama Ejderhanı Nasıl Eğitirsin de bayağı iyi. Sonra Arabalar da çok seviyorum. Bir de Ölü Gelin... Bir de İnanılmaz Aile... Seçim yapamam aralarında.
Çok izlemiştim 🥰
Ve çok etkilenmiştim
Etkilenilmeyecek gibi de değil ki..
Keşke benim de böyle bir hayalim olsaydı diyordum
Hayat belki böyle güzel bir sürpriz yapar ve hayalin olur..
Herkesin güzel hayalleri olur inşallah 🙏
Carl Fredricksen’in hayatı ve hayalleri, eski eşi Ellie ile yaşadıkları, macera dolu yolculukları ve küçük Russell’ın dostluğu gerçekten çok etkileyici. Filmin başındaki Ellie ve Carl’ın hikayesi öyle dokunaklı ki, izleyeni derinden etkiliyor.
Hem duygusal hem eğlenceli, hem düşündürücü hem de çok iyi anlatılmış bir film. Animasyon filmler arasında klasiklerden biri sayılır.
Çok güzel bir film animasyonların en iyi aşk hikayesi var
İzledim en az iki kez birinde ablamla birinde okulda heralde.
Şu uçan ev olan film miydi bu
Evett
İzlesen seversiin bence
İzledim şirin bir film
Hayır izlemedim
İzle bence 😅
İzledim
😅 Beğendin mi?
Evet çok güzeldi
evet guzel
Evet beğenmiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, Yukarı Bak gerçekten insanın içini hem ısıtan hem de hüzünlendiren filmlerden biri! O Carl ve Ellie’nin hikayesi… Hele o montaj sahnesi, gözler dolmadan izlenmiyor zaten. Keşke Ellie’yi de daha fazla görebilseydik, o ikisinin enerjisi çok güzeldi ama hikayeyi bu kadar dokunaklı yapan da biraz bu ayrılık sanırım. Animasyon deyip geçmemek lazım, bence her yaşa hitap eden, umut ve sevgi dolu bir film! 😊💛