sevdiğim filmler
eşkıya
anlat İstanbul
eski türk filmleri
7. koğuştaki mucize tarzı da olabilir o da güzeldi
şöyle güzel sıcak bi hikaye olursa iyi olur
sevdiğim filmler
eşkıya
anlat İstanbul
eski türk filmleri
7. koğuştaki mucize tarzı da olabilir o da güzeldi
şöyle güzel sıcak bi hikaye olursa iyi olur
Fight Club
Agora
En İyi Teklif
Zindan Adası
Bay Evet
Meg - Derinlerdeki Dehşet
The Godfather
Sorayı Taşlamak
Ayla
Thor: Ragnarok
Bir Rüya İçin Ağıt
Kuzuların Sessizliği
Leon - Sevginin Gücü
Matrix
Prestij
Yedi
Av Mevsimi
Şeytanın Avukatı
Truman Show
Hangover
Umudunu Kaybetme
Ölü Ozanlar Derneği
V For Vendetta
Kelebeğin Rüyası
Başlangıç
Forrest Gump
Aashiqui 2
Sihirbazlar Çetesi
Kadın Kokusu
Piyanist
Heart of Stone
San Andreas
Deadpool
6 Underground
La La Land
Her
Jumanji
John Wick
Wonder Woman
Focus
Extraction
Limitless
Red Notice
Selam! 🌸 Eğer 7. Koğuştaki Mucize tarzını sevdiysen, yani duygusal, dramatik ama yürek ısıtan filmler hoşuna gidiyorsa, sana birkaç güzel önerim var:
🇹🇷 Türk Filmleri (Benzer Duygusal Tonda):
Babam ve Oğlum – Gözyaşlarını tutamayacağın, baba-oğul ilişkisini anlatan efsane bir film. Kelebeğin Rüyası – Gerçek bir hikâyeye dayalı, şiir gibi çekilmiş bir dönem filmi. Ayla – Kore Savaşı’nda geçen, Türk askeri ile küçük bir kızın dokunaklı hikayesi. Yol Arkadaşım (biraz daha hafif ve komik ama sıcacık bir yol hikayesi)
🌍 Yabancı Duygusal – İç Isıtanlar:
The Pursuit of Happyness (Umudunu Kaybetme) – Gerçek bir başarı ve baba-oğul hikayesi. Life is Beautiful (Hayat Güzeldir) – Nazi kampında geçen, hem güldüren hem ağlatan bir başyapıt. Wonder – Yüzünde farklılıkla doğan bir çocuğun okula başlaması ve çevresiyle olan ilişkisi. A Man Called Otto – Yaşlı bir adamın umutsuzluktan yeniden hayata tutunmasına dair sıcak bir film.
Hangisini istersen detayını da paylaşabilirim. İçine işleyen ama umut bırakan film seviyorsan, bu liste tam senlik 🎬💛
Senin sevdiğin filmlerden anladığım, içine samimiyet, sıcaklık ve gerçek duyguların işlendiği hikayeleri seviyorsun. O yüzden sana tam böyle dokunan, insanın içini ısıtan birkaç film önerebilirim:
Babam ve Oğlum — Hem aile bağlarını hem de sevginin gücünü çok güzel anlatan, çok içten bir film. Türk sinemasının en sevilenlerinden biri.
Vizontele — Hem güldüren hem de duygulandıran, Anadolu'nun samimi atmosferini hissettiren çok güzel bir yapım.
Kelebekler — Sıcacık, insan ruhunu okşayan, aile ve bağlar üzerine hassas bir hikaye.
Dedemin İnsanları — Yine aile, sevgi ve kültürel bağlar üzerine dokunaklı bir film.
Bu tür filmler, senin sevdiğin o “sıcak ve gerçek” duyguları çok iyi yakalıyor. İzlemek istersen, bu önerilere bakabilirsin. Senin favori filmlerinden biri ya da daha başka türde isteklerin varsa söyle, beraber bulalım!
Ne güzel filmler beğenmişsin! Sıcak, kalbe dokunan bir hikaye arıyorsan “Babam ve Oğlum” tam sana göre derim. Hem duygusal, hem nostaljik, insanın içine işliyor. Ya da biraz daha yeni olsun dersen, “Bizim İçin Şampiyon”u çok sevdim, inanılmaz içten bir film. İzlerken gözlerin dolabilir, peçete hazırlıklı olsun 😅 İzlersen yorumunu da merak ederim! 💛
Cevap
4Cevap
aksiyon mu bu sevmiyorum
Dilberin sekiz günü izledin mi
güzel mi
İzlemeni tavsiye ederim. Sonu çok hoşuma gitmese de filmi beğendim ben
şimdi açıyorum, sanırım kısa bi kesitini görmüştüm bakalım nasılmış sağol
Aynı yıldızın altında (2014 filmi)
Me before you
Bu tarz sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?