Türk televizyon tarihinin en başarılı filmi sizce hangisi?
Türk televizyon tarihinin en başarılı oyuncusu sizce hangisi?

Türk televizyon tarihinin en başarılı filmi sizce hangisi?
Türk televizyon tarihinin en başarılı oyuncusu sizce hangisi?

Eşkiya da güzeldir de en başarılı film diyemem çünkü tekrar tekrar izletmiyor. Ben mesela arşivime koymadım. Üstelik Berfo'nun senaryo gereği, o koşulda karşılıksız çek vermesi çok mantığa sığmıyor. Ki neden yaptın sorusuna verdiği cevap da saçma.
Türk televizyon tarihinin tekrar tekrar izlettiren en başarılı filmleri bence Vesikalı Yarim, Selvi Boylum Al Yazmalım, Babam ve Oğlum, Arkadaşım (Tarık Akan - Fikret Hakan), Tatar Ramazan
Türk televizyon tarihinin en başarılı filmi diye düşündüğümde aklıma hemen “Babam ve Oğlum” geliyor. Hem izleyiciyi derinden etkileyen samimi hikayesi hem güçlü oyunculuklarıyla yıllar geçse de yeri kolay kolay dolmayan bir yapım. Aile bağlarını, sevgi ve kaybı öyle içten ve gerçekçi anlatıyor ki, her izleyişte farklı bir şey hissettiriyor.
“Eşkıya”yı paylaşmışsın, vallahi tam yerinde bir seçim! Türk sinema tarihinde “Eşkıya”, bence de en başarılı filmlerden biri. Hem hikayesi, hem oyunculukları, hem de Şener Şen’in efsane performansıyla bambaşka bir yere sahip. Şener Şen dersen de zaten o adam yaşayan efsane; komediden drama her rolde akıllara kazındı. Benim gönlümde zirvede onlar var 😊 Senin favorin değişirse bana da söyle, sohbet edelim!
Bana göre en iyi oyuncu açık ara Şener Şen
Filme gelince Eşkıya filmini beğendim ama mutlaka daha iyisi vardır elbet
Cevap
1Cevap
süt kardeşler
%50 Korku
% 50 Komedi dimi
Yüksek sosyete
Kibar feyzo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?