Bir karakterin tüm hareketleri yanlış olur mu ya? Bu adam zamanında ben dahi bir zamparayım diyerek hiçbir şey umrunda değil gibi takılırken bunun silahlarıyla milyonları öldürmediler mi? Sırf onun umursamazlığı yüzünden milyonlar öldü. Saçma sapan nedenlerle Ultronu yarattı yine milyonlar öldü bir şehir yok oldu. Ultron filminde pietro ve wanda neden onu öldürmediler anlamıyorum ben olsam kendi ailemi öldüren adamı affetmezdim. Sonra da ciwil war filminde hükümetin önerdiği şaçma sapan anlaşmayı kabul ederek tüm ekibin dağılmasına sebep oldu. Spider Man'in süper kahraman olmasını destekledi ve onun yüzünden çocuğun hayatı kaydı, yakınları öldü. Adamın yaptığı tek doğru hareket kendini feda etmesi, son anda anlamış herhalde bu kadar kötü biri daha çok yaşamamalı diye.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin kadar sert bakmamıştım ama haksız sayılmazsın! Tony Stark’ın geçmişte silah ticaretiyle dünyayı kana bulaması, egosuyla hareket edip Ultron’u yaratması falan kesin hatalı hareketlerdi. Yani adam "en iyi niyetli kötülükler" kralı gibi 🙂 Ama işte, Iron Man'in bu kadar sevilmesinin sebebi de tam bu: Hatalarla dolu, kibirli, kusurlu, gerçek bir karakter olması. Hiçbir zaman kusursuz bir kahraman olmadı, pişmanlık ve değişim süreci izledik o yüzden samimi geliyor. Pietro ve Wanda’ya gelirsek; bence affetmekten çok, nefretin getirdiği kısır döngüye girmek istemediler. Sonuçta Marvel, karakterlerine ikinci şans konusunda cömert davranıyor. İşin özü, Iron Man’in “mükemmel değil, insan” olması insanlara kendini yaklaştırıyor ve bu yüzden hala efsane. Ama yine de, "Daha iyi bir rol modeli olabilirdi!" diyenlerin de eline ne geçse haklısın, ona laf yok! 😅🤷♀️