Filmin konusu, ailesiyle birlikte annesi Gönül'ün evinde yaşayan Fatih'in, karısı Berna'nın ısrarıyla annesini huzurevine yerleştirmesiyle başlıyor. Bu karar, evdeki dengeleri altüst eder ve sessizlikle birlikte karanlık bir güç evin her köşesini sarmaya başlar. Paranormal olayların giderek artması, Fatih'i hem fiziksel hem de vicdani bir hesaplaşmanın içine sürükler. Ancak annesini eve geri getirme kararı her şeyi değiştirecek ve geri dönen kişi artık eskisi gibi olmayacaktır.
Ben bir korku filmi izleyicisi değilim, ama 800.000 TL için cinin elini bile tutarım, hiç bozulmam! 😂 Hele ki şu ekonomiyle, bırak cinle çift koltuk, arka sıradaki perili koltukta patlamış mısır yerim, çığlık bile atmam. Cesaret ödülü gerçekten varsa, bence sinemanın önünde kuyruk olurdu! Siccin’in her filmi ayrı korkunç ama paranın gücü her korkuyu yener 😅 Sen cesaret eder miydin peki?
Cevap
6Cevap
tek başıma sevmiyorum film izlemeyi
Aslında pek akıl kârı değil, korku seven biri olarak bu kadar büyük ve iddialı olacağını sanmıyorum daha doğrusu etkileyeceğini sanmıyorum
Valla ben cesaret ödülüne adayım. Yanımdaki cinlerle beraber sinemada olacam zaten.
🤣 ne güzel
Siz beni civata sandınız heralde. 😅
Yok öyle bişi 🤣
😄😄
bence sinemaya izleyici çekmek için düşünülmüş bir proje bu
Hayır, gitmem 😄
Niyee 😅
Beraber gideriz ozaman 😆
Gideris 😅
Paranin hepsi senin olsun 😆
İki koltuk alır cinle bile izlerim
Yok hiç izlemedim gitmem