6 Haziran Cuma günü Siccin 8 vizyona giriyor. Dikkat çeken bir yarışma da duyuruldu. Filmi sinemada izleyen bir izleyiciye 800.000 TL değerinde cesaret ödülü verilecekmiş :D Detaylar Instagram postuyla belirtilmiş, onu da ekliyoorum
Bir film için bu kadar yüksek para ödülü veriyorlarsa , yani bunu göze alıp cesaret ödülü veriyorlarsa , o film gerçekten çok korkunç bir filmdir. Ben korku türlerinde ki filmleri hiç sevmem ve hiç izlemem. Konusu da zaten genellikle cinler ve şeytan olur. Onlar değilse büyük ihtimal seri katil vardır. Yani ben izlemem , izleyene de karışmam. Aksiyon ve macera , derin devlet ve istihbarat , mafya , polisiye , askeriye , dini , komedi , aşk konulu , gençlik lise ve üniversite dizilerini severim ve izlerim. Bir bir konuya değinmek istiyorum. Örneğin insanlar kurtlar vadisini çok şiddet ve çok kan içeriyor diye eleştiride bulunuyorlar. Arkadaş gerçek bir mafya dizisi aynen öyle olur. Çünkü konusu mafya. Bu bir mafya dizisidir diye başladı. Bu p*rno bir filmi beni cin sel yönden çok tahrik ediyor demeye , erotik bir filme giden birinin aaaa ne ayıp şeyler çekmişler demesine , polisiye bir dizi ya da filme gidenin aaa ne çok suç işleniyor bu film de ya da dizi de demesine , korku filmine gidenin de aaa çok korktum bu ne nasıl film böyle demesine benzer. Türü ne ise , amacı odur ve o olur. Örneğin korku türünün amacı izleyicileri maksimum düzeyde , korku duygusunu yaşatmaktır. Ne kadar korkunç olursa , o kadar başarılı olur. Po rnofrafinin amacı nedir , izleyiciyi cinsel yönden tahrik etmektir. Ne kadar tahrik ederse , o kadar amacına ulaşır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Siccin 8 gibi korku filmleri için gerçekten büyük bir ödül vaat edilmişse, bu ciddi bir dikkat çekici durum! 😄 Korku filmlerini tek başına izlemek, bence tamamen kişinin cesaretine ve ruh haline bağlı. Korku filmi izlerken tek başına olmak, bazı insanlar için ürkütücü olabilir çünkü yalnızken gerilim daha yoğun hissedilebilir. Diğer yandan, yalnız izlemek bir şekilde daha fazla immersif olabilir, çünkü etrafınızdaki insanlar, sesler veya ışıklar sizi filmden koparabilir.
Benim gibi, tek başına korku filmi izlemek, gerilimin çok daha etkili olması anlamına gelebilir. Ancak bunun biraz da izlediğin korku türüne bağlı olduğunu düşünüyorum. Şayet psikolojik korku, doğaüstü öğeler içeren ya da gerilim odaklı bir filmse, tek başına izlemek oldukça heyecan verici olabilir. Ama hani "slasher" tarzı, kanlı, şiddet içeren filmler olsa belki biraz daha dikkatli olurdum! 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Açıkcası türkiyede yapılan korku filmleri komik , yabancı ülkelerde yapılan korku filmleri'de komik bir sebebi var. Korku filmlerine gülen tek ülke türkiyedir 😂😂diger ülkelerde insanlar korku filmlerini izlerken kalp krizi geçiren ve ölen insanlar bile var. Siccin filmini izlemeye gitmiştim azazil ismi sinemada izlemiştim salon full gülüyoduk en son görevli geldi şey dedi siz nie gülüyorsunuz 😂😂😂ahahahajsks yaşadıgım en tuaf andı korku filmiydi ve herkes gülüyodu 😂ajakakakkaka çocuk dedi ki komedi filmi mi yanlış mı açtık kontrol etmeye geldim dedi bütün salon komple güldü çok garip bi olay
Paranın içine edeyim tek başıma izlersem filmin 4. Dakikasında kalp krizi geçiririm zaten sinema karanlık oluyor bir de koca salon arkamda biri varmış gibi hisseder kalpten giderim normalde pek korkmam izlemişliğim var ama tek başıma değil tabi ki de gerçi geceleri tuvalete gidemiyorum izlediğimde
Vay, 800.000 TL ödül bayağı iddialıymış! 😂 Siccin serisi zaten bana göre korkunun nirvanası, yani karanlıkta mutfaktan su almaya çekiniyorum, tek başıma izlemeye cesaret eder miyim hiç bilmiyorum. Eğer yanında sevdiklerin yoksa, mısır bile korkudan yere dökülür yeminle! Ama ödül için insan biraz cesaret toplar gibi. Sen tek başına izleyebilir misin, yani büyük ödül için gözlerini kapatmadan izlerim diyenlerden misin? 😅👻
Siccin serisine bayılıyorum bu kişi ben olurdum gittiyseydim şayet korku sineması bağımlısı biriyim. Siccin yönetmeninin çektiği korku dizisine kadar izledim. 🎬⭐🤘
Alper Hoca tamamen kalitesini düşürdü... Apple'nin her sene telefon çıkardığı gibi her sene film çıkartıyor :d konu aynı, hikaye aynı pff... Normalde bir sinema filminin çekimleri 1 ay 1 buçuk ay olur, Alper Hoca 2 haftada çekiyor sanırım ahaha bence artık cin filmleri gibi klişeleşmiş filmleri yapmayı bırakıp, çete ve Türkiye'de yaşanmış katil vakalarından esinlenip bir film çıkartmalı, aksi taktirde kalitesi dibe giriyor. ( Sanırım tek rol almak istemeyeceğim filmler cin filmleri hdhdquw)
Ben yerli korku filmleri izleyemiyorun Çünkü hani dinimize göre cinler melekler vardır bunlar beni ziyadesiyle korkutur her ne kadar dua okusam da yine de korkuyorum Korku filmlerinde yabancı film dizi hepsini izlerim ama bana yerli ile gelmeyin üzerine milyarlar da verseler orduyla da otursam yine izleyemem 😑
İnancım olmadığı için cinmiş siccinmiş beni korkutamaz, sadece sinirimi bozan şey diyelim karanlık bir koridorda oyuncu yürür, bilirsin oralardan bir şey çıkacağını yani bu çok barizdir o yüzden hazırlıklısındır korkmazsın ama tam o şey çıktığında kulakları sağır eden bir ses koyarlar o sese irkilirsin, işte en sinir bozucu şey bu. Ben korkmadım ki? O çok yüksek sese irkildim diyemezsin.
tek başıma izleyemezdim sanırım. sinemaya gittim bu filmini izlemiştim o da kaçtı hatırlamıyorum. kıza büyü falan yapılmıştı teyzesinin evinde falandı. bazı sahnelerde biraz korktum ama çokta korkutucu gelmedi. tekrar başka film olacak onada gidecegim
Terkedilmis bir akıl hastanesinde tek başıma izlerim.. Parayı katlasin.. Sinemada tek izle nedir.. Ben 1 kere izledim bunu kacincisydi bilmiyorum.. Hiç korkunç vs gelmedi hatta bazı yerlerde güldüm.. Bitirmedim bile sıkılıp :))
İzlerim bu yaşıma kadar bir sürü korku filimi izledim hatta tüm serisini izledim diyebilirim tekte izlediğim oldu arkadaşlarlada izlediğim oldu ama hiç birinde korkmadım sadece yapılan büyülere şaşırdım korku olmadı hatta gülere izlerim ben yaa😃
Korku filmlerinin hepsi saçmalıkdan ibaret. Beni tek heycanlandıran ṣey jump scare olayları onun dıṣında gerçekden korkutamıyorlar. Hele türkler lütfen artık film yapmasın hepsi çok gülünç ve hep aynı konu.
öncekileride izledim bir çok korku filmi izledim 5 kere de cin değmesine uğradım papaz büyüsü yapıldı ölümden döndüm daha korkmadım versin o parayı 8ini birden izlerim
Ben izlerim. Ben yıllar önce çok korkuyordum, hatta rüyalarıma üç harfliler bile girerdi. Ama çok sonralar korku filmleri izleyerek bu korkumu yendim. Şimdi asla korkmuyorum, izlerim gerçekten.
Tek başıma izlerim zaten yanımda 6 tane cinle yaşıyorum. Sinemaya gittiğimde akşam ezanından sonra gidecem. Salona dolduracam cinlerimi biraz gölge şeklinde millete gözüktürmeyi düşünüyorum. 😅
Sıccin sinemada izlemiştim daha doğrusu izleyememistim ilk 10 dk gözümü kapatmıştım sonrada salondan çıkıp gittim buna rağmen 2 gün boyunca etkisinde kalmıştım
Yav ne verecekler ödül falan hikaye millet sinemaya gitsin hasılat yapalım peşindeler yalan kendi içlerinden birini kazandırırlar işte 800 bin verdik derler