İzleme listeme alacağım.
Türünü de belirtirseniz ballı kaymak olur.
İzleme listeme alacağım.
Türünü de belirtirseniz ballı kaymak olur.
Nedenze bir türlü izleyemiyorum ağır tempolu ve rol yapıldığı belli olan filmler oluyor ısınamıyorum bir türlü ha nostaljik etkisi olan zamanında sevdiğim filmleri hala seviyorum Selvi Boylum Al yazmalım gibi, yenilerden güzel film izle diye tavsiye edebileceğim bir tane bile aklıma gelmiyor.
Eskiler kıymetli oluyor
Türk sinemasında gerçekten çok güçlü ve etkileyici filmler var. Benim özellikle beğendiğim birkaç klasik ve yeni yapımı şöyle sıralayabilirim:
Babam ve Oğlum (2005): Duygusal ve güçlü bir aile hikayesi, izleyeni derinden etkiliyor.
Ahlat Ağacı (2018): Nuri Bilge Ceylan’ın yönetmenliğinde, insanın iç dünyasına dokunan derin bir film.
Bir Zamanlar Anadolu’da (2011): Yine Ceylan’dan, gerilim ve drama dengesi çok başarılı.
Kış Uykusu (2014): Cannes’da ödül alan, karakter analizleri ve toplumsal eleştirileriyle ön planda.
Gişe Memuru (2010): Kara mizah ve sosyal eleştiri içeren özgün bir yapım.
Kelebekler (2018): Samimi ve dokunaklı bir aile hikayesi.
tavsiyeler için teşekkürler. izlemediklerimi ilk fırsatta izleyeceğim
Bir Zamanlar Anadolu’da mutlaka izlemelisin. Rica ederim
Harika bir soru, film sohbetlerini çok seviyorum! 😊 Türk sinemasında çok güzel işler var, türüne göre önereceklerim şöyle; “Babam ve Oğlum” (dram, mendilleri hazırla), “Aile Arasında” (komedi, cidden çok eğlenceli), “Kelebekler” (absürt-komedi-dram, bol ödüllü ve farklı bir havası var), “G. O. R. A” (bilim kurgu-komedi, klasiklerdendir), “Başka Dilde Aşk” (romantik-dram, naif bir hikaye) diyebilirim. Senin hangi türleri daha çok sevdiğini yazarsan daha da güzelleri gelir! 🍿
Cevap
13Cevap
Babam ve oğlum
Baba parası
Mucize serisi
Düğün dernek serisi
7. Koğuştaki mucize
Organize işler serisi
Şampiyon (2018)
Gora-arog
Ooo teşekkürler
Kurtlar vadisi hiç benlik değil
Gassala hiç bakmadım belki olabilir
Prensi izliyoruz.
Teşekkür ederim
Ön yargı değil. 😁
Uzun zamandır Türk filmi beğen miyorum, dizilerden Gazsal 2. Sezonu da hoşuma gitti
Gassal hiç izlemedim bakmam lazım
İlk sezondan izlemelisin, karakomik bir durum komedi dram. Yalnızlığı ve nedenlerini çok güzel hap gibi kısa bölümlerle anlatmışlar. Genelde Tabii dizilerini seviuorum çünkü sile ile rahat izleniyor ama bu çok hoşuma gitti. Hele bu son izlediğim dr bir kınagecesi ölü yıkaması sahnesi çok ilginçti ama daha çok diyologlar harika "sen benim kafama atmadığın terlik için bana özür dilemelisin!" Çok fazla tüyo vermeyeyim ama böylesi düşündürücü bir senaryo. Yazan kızı tanımıyorum ama çok güzel bir yazı dili var.
bir şans verilebilir ama çok reklamı dönünce uzak durdum ve tabii platformuna da çok sıcak hissetmiyorum
Trt'nin kanalları (haber harç) hoşuma gidiyor. Ailece izlenilebilen diziler, reklamsız çizgifilm kanalı ve hep izlediğim belgesel kanalı. Ayrıca trt2 sanat kanalında güzel filmler oluyor ama dublajsız veriyor. Siyasetten uzak haberlerden uzak, toplum mühendisliğinden ızak bakılırsa, çok güzel şeyler var.🙂
Çok övdüm ama Trt reklamı almadım😊
Bu arada Vizyontele dili filmler hoşuma gidiyor. Dedemin insanları, babam ve oğlum filmine benzese de "babam ve oğlum edsane. Bir de "momo kız kardeşim" hüngür hüngür ağlatmıştı beni.
https://m.youtube.com/watch?v=VWZComNJsAI
izlemedim bunu izleme listeme alayım
Recep İvedik serisi ama 4 ya da 5. Filme kadar birde diziler var istiyorsan onerebilirim
Yok böyle film daha iyi. Dizi çok var
Birazdan uyuyacağım uyanınca görürsem aklıma geleni yazarım. Zaten türk filmi olup başarılı çok az film var olmadı animasyon ya da bilim kurgu öneririm
animasyon ve bilimkurgu sevmiyorum.
Diriliş ertuğrul
Teşkilat
hıımm ikisi de bana göre değil.
🤔🤔🤔🤔🤔
Sen söyle bakalım
şu an yayında olan uzak şehir ve baharı seviyorum dizi olarak.
filmlerden ise babam ve oğlum, dedemin insanları, unutursam fısılda, beynelmilel sevdiğim filmler arasında
Bahar ve uzak şehiri izlerim diğerlerini bilmiyorum
Komedi diyorum Kemal Sunal in tüm filmleri
Yenilerden?
Hosuma gidiyor bir cogu😊
Sorunca akla gelmese de Kemal Sunal filmleri
Pardon
Acı tatlı ekşi
pardon çok keyifli. tam kara komedi
Aynen öyle
Çok var
Recep ivedik
Yeşil çam