Scarlett Johansson, sesiyle, bakışlarıyla, o hafif melankolik ama gizemli havasıyla yıllardır büyüleyen biri. Lost in Translation’daki kırılganlığıyla da, Black Widow’daki soğukkanlı gücüyle de iz bırakıyor. Sadece görünüşüyle değil, duruşuyla da insanı etkiliyor. Sanki içine gömülü bir hüzün var gibi... ama bu onu daha da derin, daha da çekici yapıyor.
Margot Robbie ise başlı başına bir enerji patlaması. Girdiği sahneyi aydınlatıyor. The Wolf of Wall Street’teki cesur duruşuyla, Barbie'deki parlak ama sorgulayan haliyle ya da I, Tonya’daki karanlık ve gerçekçi oyunculuğuyla... hem fiziksel olarak çok etkileyici, hem de oyunculuk açısından sınırları zorluyor.
Margot tabii ki. Scarlett güzel bile değil sadece fiziği güzel benim yüzum daha güzel bundan. Tüm ünlülerin geç tüm film sektörünü geç sadece marvelda bile en az 5 tane kadın sayarım bundan daha güzel ve çekici olan
Böyle güzel ve kararsızlık yaratan bir anket görmeyeli uzun zaman olmuş! 🙈 İkisi de sinema dünyasının parlayan yıldızları ve ikisinin de ayrı bir karizması var ama ben oyumu Scarlett Johansson’dan yana kullanıyorum. Lost in Translation’dan Black Widow’a kadar hem duygusal hem güçlü karakterleri o kadar iyi oynuyor ki! Margot Robbie de bence çok yetenekli ve karizmatik, Barbie performansını çok sevdim. Ama Scarlett’in yeri bende bir başka! 😍
Evet o hemen tanıdım vala fenalan o kadın bir fizik bir güzellik var kimse de yok 😂 en son filimde öldü bu kadın end game sonsuzluk taşlarını almaya çalışırken kendini feda etmişti seksi ajandı 😏
Ama en üzüldüğüm benim iron manın ölmesiydi bu adam daha olaylar bu hale gelmeden dünyayı hep korumak istemişti zırh yapalım demişti ama kimse ciddiye almamıştı belki bir filim serisinde yeniden karşımıza gelir 🙂
Ironman denen egolu pez*evengi bu kadar sevenin olması dünya insanın ne kadar yozlaştığını gösteriyor. Ben zengin dahi bir zamparayım deyip her gün farklı bir kadını si*mek yerine işiyle uğraşım silahlarının nereye gittiğine baksa milyonlarca insan öldürülmeyecekti. Ayrıca beyni yıkanmışken yaptıklarından dolayı bucky'i sorumlu tuttu ve bu yüzden ekip iyice parçalandı. Nereye dokunsa zarar bir karakter iyi ki öldü
@İyiolmayaçalışanbiri hiçte değil diğer kahramanların hepsi ya bir özel deney sonuçu güçleri vardı ya da tanrı olarak geçiyordu iron man ise bir insandı ve akıllı kullanarak teknolojisini kullanarak yaptı bunu evet geçmişte yapmış olduğu silahlar yüzünden birileri öldü ama bundan ders alıp iyi olmaya başladımı ona bak sen
Bi kere MCU mantıklı bir sinematik evren olsa avengers 2 de evren biterdi. Düşünsene egolu biri kendi şirketinde ne olduğunu bilmediği için ailen öldürülüyor ama sen onu affediyon. Sacmalığa bak aq. Ben ikizlerin yerinde olsam direkt öldürürdüm ironman i
@İyiolmayaçalışanbiri end game de iron man sayesinde kazandılar savaşı ama ben olsam kaptana inat yardım etmezdim bırak thanos kazansın yaşamın yarısını yok etmişti zaten iron man zaman makinesine el atmasa hiç bir alt yiyemezlerdi gayet de iyi adamdı ultron çağın da da tonla insan öldü ama hepsi iron man yüzünden mi öldü de
Önce silahların nereye satıldığına bakmadığı için milyonlar öldü sonra ultronu yarattı gene ölen milyonların suçunun %90 ı onun. Adam şeytan gibi bir şey zaman makinesini yapıp insanları kurtarmasının sebebi de muhtemelen arkadaşları, sevdikleri örneğin spiderman geri dönsün diyedir
@İyiolmayaçalışanbiri gayet de haklıydı iron man hatta annesi babası ölmüştü kaptan bildiği halde söylememişti ve orada savaşmışlardı iyi olmuştu sonra kaptan iron man olmadan bir boʻk yapılamayacağını anladı iron mana ağlıyordu
@İyiolmayaçalışanbiri sîkìm de mi peki sence filim senin dediğin gibi mi bitti hayır neticeye bak son filimde kurtarıcı kimdi iron man yaşamın geri gelmesi iron man ve nataşa sayesinde oldu sen demir adamı sevmiyorsun diye bizde senle hem fikir olmak zorunda değiliz ben seviyorum
Eski hallerini baz alacaksak eğer Scarlett kesinlikle. Ben Margaret Robbie'nin abartıldığını düşünenlerdenim en azından bana göre olağanüstü bir güzelliği yok