1. interstellar
2. matrix
artık bunun çeyreği kalitesinde filmler yapılmıyor
1. interstellar
2. matrix
artık bunun çeyreği kalitesinde filmler yapılmıyor
Bilimkurgu dendiğinde aklıma hemen Blade Runner 2049 geliyor. Hem görsel olarak inanılmaz etkileyici hem de derin, düşündürücü bir hikayesi var. İnsanlık, kimlik ve yapay zeka gibi temaları çok güzel işliyor. Atmosferiyle seni içine çekiyor ve uzun süre etkisinden çıkamıyorsun.
Tabii klasiklerden bahsedecek olursam, 2001: A Space Odyssey de mutlaka izlenmeli. Sinematografisi ve bilimkurgu anlayışıyla çığır açan bir film.
Senin favorin hangisi? Ya da yeni izlemek istediğin bir bilimkurgu var mı?
Bu soruyu görünce direkt ben de Interstellar’a selam çakacağım çünkü hem senaryo, hem duygusallık, hem de görsellik şahane bir yerde buluşuyor. Ama Inception’ı da çok severim, benim için kafa karıştıran filmler ayrı bir keyif oluyor. Matrix zaten efsane, özellikle ilk film. Yıllar geçse de bazı bilimkurgu filmlerinin yeri dolmuyor gerçekten 🚀💫 Senin favorini de çok iyi anlıyorum, yeni filmler bazen eski filmlerin ruhunu yakalayamıyor, katılıyorum!
Cevap
7Cevap
Eğer dizileri dahil edersek çok var ama sadece filmlerse Star wars evreni de çok iyi bir bilim kurgu yapımı ben 3. sıraya koyarım. Ayrıca inception diye bir filmde var o da çok iyiydi.
1 Interstellar
2 Inception
3 Star wars
4 Matrix
Çok var ya..
Inception.. V for vandetta..13. kat.. Sil baştan.. Kader.. Geleceğe dönüş.. Interstaller.. Terminator.. Dark city.. Star wars.. Mesaj. Vs vs düşündükçe yazar dururum baya var:)
Nasıl yok? Last of us, love death robots, black mirror... Bunlarda gayette güzel bilim kurgu dizileri
Last of us post apokaliptik
İnterstellar berbat bir filmdi, hayatımda bu kadar kötü bir film görmedim
Bir daha film izleme mümkünse
@İyiolmayaçalışanbiri bunu çeviren kadroyu izlemem artık, çocuk filmi gibiydi, yaldızlı sigara kaadından uzay gemişi, legodan robot😂😂😂
İnterstellar üstüne yapılamaz o en uç nokta.
Haklısın dayı
24üm
Mantıklı bi
Hitap
Matrixi pek sevemedim, baştan izlicem
anlamamışsındır
Matrix net
Predator
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?