Ailemin sürekli sil baştan izlediği bir dizi. Vzen bende bakıyorum onlsr izlerken.
Ama arkadaş ne saçma sapan bir dizi ben anlamıyorum insanlar ne buluyor bunda.
2018 yılı yapımdi sanırım o dönemler çok popülerdi felan. O zamanda aynı şeyi düşünüyorumdum şimdi de aynı şeyi düşünüyorum ;
Bütün Trabzonun derdi tasasi tek işi gücü nefes tahir ve vedat olmuş.
kadının biri dayak yiyor diye bunun vebalini koskoca bir Ana saniye hanım, onun evlatları torunları... O da yetmiyor koskoca trabzon çekiyor.
Kadına şiddet çocuk gelin vs bunlara tepki gösterilmesine asla karşı değilim. Yanlis anlaşılmasın ama Saniye hanımın dediği gibi nefes herkesin hayatı olmuş.
kadına yardım edersiniz ne bilim destek çıkarsınız. gidersiniz adamı gerekli yerlere şikayet edersiniz.
ama evine gelip alıp saçma sapan triplere girip o saniyeyi o anayı sanki haksızmus gobo karsilarina alıp bütün Trabzonun da onların derdini çektirmek nedir ya.
Hayır ben bide şunu anlamadım her gün biri hapse giriyor çıkıyor ama onca suça rağmen vedat ne ölüyo ne içeri giriyo.
...
Gelelim nefese madem trabzona kaçacak kadar akıllısın be kadın aklın hic kullanamadinmi 8 sene boyunca.
kınamak istemiyorum kesinlikle ama hiç mi polise gitmedin , hicmi doktora gitmedin.
hastene polisi diye bişi var. elinde darp izleri var vs..
Tahir zatem ayrı bir olay herkesi almış karşısina kadını kurataracam diye diye aldı koynuna üstüne bide çocuk yaptı. Ama mercana gelince kızla sözlendi kızı s.. klemedi bile hiç bir zaman.
Mercan in ailesi vs hiç demiyorum zatem onlar apayri bi olay..
neyse daha çok yazarsam çok uzar nu konu.
siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer