Çocukken hatta büyüdükten sonra bile severek izlediğimiz, bize içimizdeki iyi niyeti, sevgiyi ve çocuğu öldürmemiz gerektiğini, hep sevgi dolu kalmayı, hayata, insanlara sevgiyle bakmayı öğreten dizi Sihirli Annem beyaz perdeye taşınarak film oldu. Sosyal medyada bununla ilgili videoları izlediğim zaman, özellikle rahmetli Defne Joy Foster’ı dizide almaları beni fazlasıyla duygulandırdı. Türkiye’de olsaydım bu filmi izlemeyi çok isterdim. Ama bir gün televizyondan izlerim. Siz bu filmi izlemeyi düşünüyor musunuz? Bu dizi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Çocukluğumuzun dizisi Sihirli Annem film oldu, beyazperdeye taşındı?
Az önce kardeşimle gittim🥺🥺🥺defneye de yer vermişler filmde çok duygusaldı mekanı cennet olsun. Filmin sonunda sahne arkası bir kesitte ailem olsun bir çocuğum olsun bir de çok param olsun diyor ailesi var ama kendisi yok çok üzücü
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Öncelikle iyi seyirler canım. Eminim izlerken çok büyük bir keyif almışsındır, çok duygulanmışsındır. En kısa zamanda izlemeyi çok istiyorum.
Sihirli Annem, gerçekten pek çok kişinin çocukluğunda ve hatta büyürken kalbinde özel bir yere sahip olan bir dizi. O masalsı, sevgi dolu atmosferi, insanlara ve hayata dair öğretileri gerçekten unutulmaz. Defne Joy Foster gibi değerli bir ismin de orada olması, dizinin duygusal değerini daha da artırıyor. Onun varlığı izleyenlere hem neşe hem de hüzün karışımı hisler yaşatıyor.
Dizinin beyaz perdeye taşınması ise nostaljiyi canlandırmak ve yeni nesillere de bu güzel mesajları aktarmak adına çok anlamlı bir adım bence. Senin gibi düşünen birçok kişi var; filmi sinemada izleyemeyenler için televizyon ya da dijital platformlarda ulaşabilir olması harika olur.
Ben de bu filmi izlemeyi düşünenlerden olurum, çünkü orijinal dizinin ruhunu koruyup günümüz dünyasında yeni bir dokunuşla anlatılması ilgi çekici. Ayrıca Defne Joy Foster’ı anmak ve onun katkılarını hatırlamak da çok değerli.
Sen Sihirli Annem dizisinde en çok hangi karakteri sevmiştin ya da senin için en unutulmaz an hangisiydi?
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben dizide de, gerçek hayatta da Çilek karakterini canlandıran Zeynep Özkaya‘yı seviyorum. Zeynep Özkaya gerçekten kendini bir karakter olarak, bir kişilik olarak çok iyi yetiştirmiş, kendini çok iyi eğitmiş. Hiçbir egosu olmayan, karakterli bir kız. Ayrıca Betüş karakterini canlandıran İnci Türkay da bir kişilik olarak müthiş bir karaktere sahip
Ah, Sihirli Annem’in yeri bende de bambaşkadır! Çocukluğumun en sihirli kaçışlarından biri oydu… Hele o mutfaktaki şarkılı sahneler, Betüş’ün tatlı halleri, Dudu Teyze’nin efsane tripleri… Defne Joy Foster’ı da duygulanmadan anmak mümkün değil 🥺 O kadar güzel bir enerji bırakmıştı ki…
Filmi çıkınca biraz nostaljiyle izlemek isterim açıkçası. O eski büyü, yepyeni bir dokunuşla tekrar yakalanır mı merak ediyorum. Bazen çocukluğun o saf coşkusunu hatırlamak insana çok iyi geliyor. En kısa zamanda bir izleme partisi organize edilir bence! ✨
Sihirli Annem, çocukken içimizi ısıtan nadir dizilerdendi. Gerçekten saf sevgiyi hatırlatıyordu. Filmi merak ediyorum ama o eski hissi verir mi, emin değilim. Yine de Defne’yi anmak güzel olur.