İyi ve kötü taraf farketmez tüm popüler Marvel ve DC karakterleri karşısında Hazırlıklı bir Batman kimleri yenebilir? Kimleri zorlayabilir?

İyi ve kötü taraf farketmez tüm popüler Marvel ve DC karakterleri karşısında Hazırlıklı bir Batman kimleri yenebilir? Kimleri zorlayabilir?
Bu birçok forumda tartışıldı net bir cevap vermek zor fakat, dc evreninde birbirinden ayrı çok fazla evrenler var. New 52, elseworld, Earth 2 vb gibi. Bu evrenlerin birinden Batman jokeri öldürdükten sonra onun gazına maruz kalıyor ve aklını yitiriyor joker gibi düşünmeye başlıyor kötü biri oluyor. Batman Who Laughs olması gerek karakterin ismi buna dönüşüyor. Bulunduğu evreni tamamiyle yok ediyor ve başka evrenlere ışınlanıyor. Bulunduğu evrendeki tüm iyi ve kötü karakterleri zaten yok ettiği için aslında batman hafife alınacak bir karakter değil. İcap ettiğinde supermani de yenebiliyor gördüğünüz gibi.
Milyar tane evren var. Ona bakırlırsa Spidermaninde herkesin içinden geçtiği bir evren var ama sonuçta böcek 🤣🤣🤣. Felsefesine bir şey diyemem ama gördüğüm en zayıf karakterlerden biri batman tabiri caizse süper kahraman bile dememek lazım çünkü "süper" değil
Bu mantıkla green arrow, ıron man veya bu minimalde insan olan hiçbir karaktere süper diyemeyiz ben daha farklı düşünüyorum batman zaten şahsi kuvvetinden ziyade zekasıyla süper kahramanları alt edebilecek bir potansiyele sahip yani en güçlü süper kahraman olduğunu iddia etmiyorum sadece en zekisi o bence dc evreninde.
Anlamadığın nokta 1000 IQ da olsa şu saydığım karakterlerin yarısına zarar bile veremez karakterleri tanısan bilirdin. Ayrıca İron man ile batmanin zekasını kıyaslamak Iron man e çok büyük ayıp olur.
Dc evreninde en zekisi o olduğu konusunda sana katılıyorum. Ama o evrende nerdeyse başka zeki yok
@İyiolmayaçalışanbiri senin de kaçırdığın nokta şu dc evrendeki superman supergirl vb karakterler her yönüyle çok güçlü karakterler yani senin zarar veremez dediğin ıron mandan bile çok daha güçlü supermanla ilgili çizgi romanları okudun mu bilmiyorum. Ancak bir yolunu bulup onu da alt etmesini beceriyor ama şöyle ama böyle burada gücün fazlalığından çok karakterin onu nasıl kullandığı daha önemli bence ilaveten dc ile marvel evrenini kıyaslamak doğru gelmiyor bana bunun cevabını hiçbir zaman bilemeyiz hangi karakterler daha güçlü hangi villainler daha iyi bunu sabaha kadar tartışsak bitmez. Bana farklı anime karakterlerini birbiri ile kıyaslamak gibi geliyor dc ile marvel karakterlerini kıyas etmek
Ben iron mane zarar veremez demedim. Thor, hulk, dr strange, wanda, kaptan marvel a zarar veremez dedim. Dc evreni en azından sinematik evreninde bir sürü saçmalık var o yüzden filmlerde ya da milyonlarca olan çr lerin 1 tanesinde kimin kimi yendiği umrumda değil. Batman cidden zayıf bir karakter. Fazla zeki de değil sadece başka zeki yok Dc de
Puhahahaha süper gücü para olan biri nasil yenecek herkesi. Kusura bakma ama süper kahraman evrenleri hakkındaki bilgin zayıfmış. Sabaha kadar uğraşsa Thor ve Superman e çizik bile atamaz. Hulk ezer geçer onu. Dr. Strange e karşı ne yapmasını bekliyorsun? Tek büyülük canı var. Wanda sadece düşünse içinden keşke şu adam yok olsa dese zaten işi bitti. Jean grey, magneto, pröfesör x, storm a karşı da hiçbir şey yapamaz. Flash ve quicksilvera karşı 1 saniyede ne olduğunu anlamadan yenilir. Sonsuzluk taşları var ya da yok fark etmez Thanos a karşı da çizik bile atamaz. Son teknoloji kullanan, dahi iron man ve vibranyum kalkanlı süper asker kaptan amerika için de kolay karşılaşma olur. Örümcek hisleri olduğu için Spiderman e dokunamaz bile. Aynı şekilde vibranyum zırhı olan black pantere de çizik bile atamaz. Ve şu an aklıma gelmeyen daha milyonlarca karakter... Eğer güç olarak karakterleri 5 bölüme ayırırsak batman 4. Bölümde olurdu. Ondan daha güçsüz olarak sadece hawkeye ve blackwidow gibi karakterleri sayabiliriz. İsterse 10 yıl hazırlansın fark etmez
Son cümleyi çok iyi dedin. Ama verdiğin cevaplar değil sorduğun sorular senin bilgini gösterir. Bu soru bayağı bi saçma. Yani Hulk desen Thor desen belki ama Batman? Üstüne yener diyenler olmuş onlar hangi kafada bende anlamadım😂😂😂😂
Sorusunu soruyor olmam öyle olduğuna inandığım anlamına gelmez mesela iğneleyici olaraktan şöyle sorduğumda olmuşdu "sizce Batman baba parasıyla kahramancılık mı oynayan bir karakter" bunda hem benim de bu yönde ama her sorumla aynı fikirde olacağım diye bişey yok tartışma konusu olan bişeyi de paylaşabilirim
Sende haklısın ama bu konunun tartışma konusu olmasına bile kıçımla gülüyorum
Zamanında birisi böyle söyledi sonra her yerde yerli yabancı hazırlıklı Batman herkesi yeneri görmeye başladım. En basit DC evreninde Dr Manhattan sadece düşünerek bile onu tüm gerçekliklerden silebilir. Anti Monitör, Lucifer gibi karakterler keza öyle. Batman belirli düzeyde zayıflığı olan karakterleri alt edebilir.
Hayır. Hele Superman'ı hiç yenemez. Superman tek zaafı olan kriptonite karşı önlem alamayacak kadar aptal bir kahraman değil. Hatta gerçekten isterse, kriptonitin menzili dışına çıkıp, uzaktan lazer ışınıyla bile Batman'i kolayca haklayabilir. Hatta uzaktan, kriptonite hiç yaklaşmadan bir taş sallasa Batman mort 😄
Ooo ne şahane, çizgi roman evrenlerinin efsane tartışmalarından biri! Batman’in “hazırlık zamanı varsa herkesi alt eder” efsanesi gerçekten çok konuşulur. Yani tamam, akıl, strateji, teknoloji… adamda yok yok! Ama sonuçta o da bir insan, sınırsız bir karakter değil. Mesela Superman’i kriptonit ve zeka ile zor durumda bırakıyor, belki devleri, akıl oyunlarıyla şaşırtabiliyor. Spider-Man, Green Goblin, Two-Face gibi zeki ama insan olanları geçer.
Ama iş Thanos, Darkseid, Scarlet Witch, Dr. Manhattan gibi güç seviyesi tavan isimlere gelince… Açık konuşayım, Batman ne kadar hazırlıklı olursa olsun orada işler şansa kalıyor. Yani hazırlık Batman’i çok yükseltir ama her durumda süper güçlüleri otomatikman alt edemez.
Aramızda kalsın, en büyük zaferi “asla pes etmemesi”! 🦇✨
Cevap
8Cevap
Batman her zaman hazırlıklı olan birisi zaten
Batman en iyisi herkesi yener üzerine bir de çay içer mxcmfmfkfj
O açık sever bana demişti djndjff
Hayır aksine o halka böyle görünür sadece koyu şeyler onluk değil hem demli zararlı süper kahraman sonuçta nfndnedn
Demli olsa sağlıksız olur sağlıksız olsa güçsüz olur hfkdnf
Yaaaa insan tabi kii demli tercih etmiyor yaaa sevmiyor adam. Senin gibi kara ambarcilar derneği çayı içmiyor ayrıca o çok çayda tuketmez su sever fkdkdnmsjs
Evet oraya ait oluyor çarpık cevaplar veriyorsun asıl sensin gıcık mdksnss
😂😂😂 sensin bak işte sen bu adam gibi demli çay içen tiplerdensin fjrkdmdmdnddn
Iciyosun kesin jejdjdjdc
Batman'da içmiyor ndjsndnd
Yaaaaaaaa biii gitttt yaaaaaaaaaaaaaaa
Be gideyimm o zaman ndndjsnd
😛 la la la jfjdjdjf
Bilmediğiniz konular hakkında şöyle cahil cahil konuşmayın nereye herkesi yenip çay içiyor 🤣🤣🤣 söyleyin bana da bir tavşan kanı alsın gelsin
Hulka napabilir ki? Thor'un mesela zayıf noktası yok. Farklı evrendeki karakterleri karşılaştırmak çok da uygun değil bence. Wanda'yı DC'den kim yenebilir?
Gözünden lazer atan superman nasıl batmane yenilir aga
Hulk varken kimseyi yenemez bence tabi kafa tekmesi atmadığı sürece 😄
Kaptan Amerika, okşuyu, kara dul, Loki biraz daha zorlarsa İron Man'ı alır. Fikirlerim bunlar.
Lokiyi alamaz Iron man de onun için 1 üst seviye ama şansı yaver giderse belki alır
Belki ama Deathstroke hariç
Ayıca Raʾs al Ghul da Batmani, Batman hazırlıklı olmasına rağmen mağlup etti kaç kere.
Ayrıca*
Kredi kartı limiti dahilinde yenebilir.
Üst düzey isimleri alamaz
Adamım örümcek:)
Yener bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?