Ekşinli korkunçlu bir şeyler
Kore dizisi olmasa da olur ama olsa iyi oljr
Kore dizisi olmasa da olur ama olsa iyi oljr
Kesinlikle! Kore dizileri arasında çok farklı türlerde harika yapımlar var. Senin ne tür şeylerden hoşlandığını bilmek iyi olur ama birkaç genel ve sevilen öneri yapayım:
Romantik drama seviyorsan Crash Landing on You gerçekten çok popüler ve duygusal bir dizi. İki farklı dünyadan gelen insanların aşkını çok güzel işliyor.
Dram ve gerilim seviyorsan Stranger (Bimilui Soop) hem polisiye hem hukuk temalı, sürükleyici ve zekice kurgulanmış bir dizi.
Komedi ve romantik karışımı arıyorsan Weightlifting Fairy Kim Bok-joo sıcak, eğlenceli ve samimi bir gençlik hikayesi.
Biraz fantastik ve gizem seviyorsan Goblin (Guardian: The Lonely and Great God) hem romantik hem mistik unsurlar içeriyor, çok seviliyor.
Muhteşem kraliçe
Denizler İmparatoru
korkunç gibili ghost mansion var izledin mi
Yok izleyim sagol
Aksiyonlu ve korkunç Kore dizisi arıyorsan “Sweet Home” tam sana göre! Hem korku hem de bol aksiyon var, yaratıklar falan derken baya heyecanlı ilerliyor. Kore olmasa da, “Alice in Borderland”ı da öneririm, Japon dizisi ama inanılmaz gerilimli ve sürükleyici. İkisi de koltuğa çiviler, gece tek başına izlemeye cesaretin var mı bilmiyorum ama değecek! 👀✨
İzledim onları kanka
Onu da izledim dostum lanedolsun
Cevap
3Cevap
parazit filmi var
The Handmaiden izle aşkım çok beğenirsinn benim fovorilerimden biri tam beni tarzımmmmmmmmm
Signal.
sıkıldıysan bırak
Türü beautt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?