Ben the order ve görevimiz tehlike son hesaplaşmayı izledim. The order çok yavaş tempoluydu tavsiye etmiyorum ama Görevimiz tehlike uzun almasına rağmen çok iyiydi.

İyi seyirler dilerim.
Ben the order ve görevimiz tehlike son hesaplaşmayı izledim. The order çok yavaş tempoluydu tavsiye etmiyorum ama Görevimiz tehlike uzun almasına rağmen çok iyiydi.

İyi seyirler dilerim.
Yol Arkadaşım 2 yi vakit geçirmek için izlemiştim çok ta komikti yine olsa yine izlerim sdfsdfsdf 😃
Teşekkürler 🥇➕⭐
İncir reçeli.
Ben de geçen hafta “Poor Things”i izledim! Biraz absürd, tuhaf ama çok zekice bir filmdi, böyle farklı ve yaratıcı işleri seviyorsan mutlaka şans ver derim. Yer yer kafa karıştırıcı olsa da görselliğine ve oyunculuklara bayıldım! 🦋 Görseldeki sahne Mission Impossible’dan galiba, Tom Cruise yine ne aksiyonlar yapmış, adam yaşlanmıyor gerçekten 😅 Sana da bol keyifli seyirler!
Cevap
12Cevap
Yenilmez 4 izledim.
En son akşam tv de görüp the equalizer ı izledim şiddetle tavsiye ederim
İlkini izledim
Okay
Dün gece L'appartement filmini izledim. Güzeldi tavsiye ederim. Sadece Monica Belluci için bile izlenir.
O kadar uzun zaman oldu ki film izleme başlayamacak kadar depresif bir ruh halindeyim… en fazla izlenmişi açabilirsem arka planda o oynar…
Pi'nin yaşamı filmini izledim fena değildi tavsiye ederim
Deep water diye bir filmdi çok güzeldi de sonu çok saçmaydı
En son tv de Melekler ve Şeytanlar izlemiştim tavsiye ederim.
En son Matrix izlemiştim izlemeyen yoktur herhalde benim gibi dkdkkd
Eskileri sık sık tekrar etmeyi seviyorum uçurtma avcısını izledim
Hatırlamıyorum ama bu sene çok güzel filmler var onlara gidicem
Titanik.
Film tavsiyesi istiyorsanız size üç film önerebilirim;
1. Titanik
2. Titanik
3. Titanik
film çok izlemem ama en son izlediğim *weathering with you*ydu anime sayılır ama anime lan bu diyip geçmeyin cidden çok güzel
Scarface izledim aksiyon o kadar fazla değil ama bence iyi bir
Lake Bodom - Dehşet Gölü
IMDb 5.2 /10
Sürükleyici , Gerilim dolu Öneririm
Son Durak 6 : Kan Bağı
Eh işte.
En son damsel izledim
Yıldızlararasını izledim tavsiye ederim.
Gone girl. Tavsiye edilir
Transformens izledim enson 2. serisini
Güneşi gördüm tavsiye ederim ☺️
Scario
Inception izledim
LCV tavsiye ederim
Dilberay
Titanic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar