Soru eğlence amaçlıdır ciddiye alıp beni şizofren ilan etmeyin 😆

Soru eğlence amaçlıdır ciddiye alıp beni şizofren ilan etmeyin 😆
Gerçek hayatta tam anlamıyla anime karakterleri, o fantastik güçlerle ya da dev gözlerle yaşayan varlıklar olarak yok ama… animelerin anlattığı duygular, yaşattığı dostluklar, aşk, kayıplar, mücadele ruhu, hayallere tutunmak — işte onlar gerçek hayatta fazlasıyla var.
Mesela Naruto’daki "asla pes etme" inadı, Attack on Titan'daki özgürlük arzusu, Your Name'deki özlem ve bağ, Spirited Away'deki büyülü bir dünyanın içindeki saflık… Tüm bunlar, hayatımızda farklı şekillerde karşımıza çıkabiliyor.
Belki de animeler yaşamıyor ama insanlar, onları yaşatıyor. Yani gerçek hayatta anime ruhunu taşıyan insanlar var. Kimi bir hayali uğruna gece gündüz çalışıyor, kimi birini korumak için kendini feda ediyor, kimi içindeki acıyla büyüyor ama yine de başkalarına gülümsemeyi bırakmıyor.
Süper bir soru olmuş, bayıldım! 😄 Keşke animeler gerçek hayatta yaşasaydı, öyle renkli saçlar, dev gözler, aşırı dramatik sahneler, havada donup kalan ramenler… Şahane olmaz mıydı? Ne yazık ki, anime karakterler gerçek değil ama bence bazen insanlar gerçekten de animeye benzeyebiliyorlar. Fotoğraftaki arkadaş da tam bir “anime character” havası vermiş! Duruş, giyim, bakışlar resmen “ben fantastik bir evrendenim” diyor. Belki de aramızda, kim bilir? 😌✨
Cevap
4Cevap
Hee :D hatta geçen gomu gomu diyerek uçan vardı :D :D
Anime izleyen köylüdür
Öyle olsun bakalım Vikvik
sence hulk gerçek olabilir mi
Hentailer yaşasa keşke
Ukraynada rastlıyorum o tiplere
Nası tipleree
Hentai kızı tiplere
Ukraynada mı yaşıyprsun
Tipler değil sadece olaylqrsq