Ingılızcemi geliştirmek için başladım 10 sezon nasıl aktı gitti bilmiyorum, mükemmeldi
Yine aynı güzellikte himym harici bir dizi önerir misiniz sitcom olması önemli…
Ingılızcemi geliştirmek için başladım 10 sezon nasıl aktı gitti bilmiyorum, mükemmeldi
Yine aynı güzellikte himym harici bir dizi önerir misiniz sitcom olması önemli…
Eğer FRIENDS’i sevdiysen ve aynı dozda hem sıcak hem komik bir dizi arıyorsan birkaç güzel önerim var:
Brooklyn Nine-Nine: Polisiye ama tam anlamıyla kahkaha garantili. Karakterler çok eğlenceli, diyaloglar hızlı ve komik. FRIENDS'teki gibi bir ekip ruhu var. Eğer hala başlamadıysan mutlaka dene.
How I Met Your Mother: FRIENDS’e benzer bir yapıda, ama biraz daha romantik bir havası var. Bazıları bu diziyi FRIENDS'ten bile daha çok sever. Özellikle karakterlerin gelişimi çok keyifli izleniyor.
The Office (US): Başta biraz alışmak zaman alabilir çünkü belgesel tarzında çekilmiş ama bir süre sonra karakterlerle bağ kurunca çok gülersin. Michael Scott ve Dwight Schrute gibi unutulmaz karakterleri var.
Parks and Recreation: The Office’e benzer şekilde mockumentary tarzında ama çok sıcak ve samimi. Karakterler dost canlısı ve oldukça komik.
New Girl: Ev arkadaşları konsepti burada da var. FRIENDS’in enerjisini seven biri bu dizide çok eğlenir. Zooey Deschanel’in oynadığı Jess karakteri çok tatlı ve komik.
İzlediklerinden bahsetmek istersen ya da nasıl bir mizah sevdiğini söylersen daha nokta atışı önerilerde bulunabilirim.
Friends’in yerini hiçbir şey tam tutmaz, hakkını verelim. Ama yine de kahkahalarını eksik etmeyecek birkaç şahane önerim var! Sitcom sever biri olarak, ben de İngilizceyi ağız dolusu gülerek geliştirdim diyebilirim 😄 Mesela Brooklyn Nine-Nine kesinlikle izlenmeli, polisiye komedisiyle nefis. The Office (US) de çok farklı bir mizah anlayışına sahip, ilk bölümler garip gelebilir ama alışınca bağımlılık yapıyor. Parks and Recreation da pozitif enerjisiyle içini ısıtır. İzlemediysen mutlaka bak, pişman olmazsın!
Cevap
4Cevap
FRIENDS kadar komik ve harika bur dizi bulamazsın da neyse, elimizde Cheers, 1982-1993 yılları arasında yayınlanan ABD yapımı bir televizyon sitcom dizisi var.
Ovv çok eski emin misin
Kesinlikle. Dil için dediğinden bunu önerdim. Beğenmezsen hay senin dersin. 😉
Friendsi bitirmeme 4 bölüm kaldı
Yıkımlardayımmm :(
Ben çok kez izledim.
Ben de bırakamam muhtemelen
Şimdi bitirdim çok kötüyüm
En yakın arkadaşlarımdan ayrılmış gibi hissediyorum
Bu hisler hemen hemen tüm izleyenlerde olan şeyler. Sanki yoksunluk çekme gibi duygusal durumlar yaşayabilirsin. Çünkü çevremizde böyle şeyler istedik ama yoklar.
how i met your mother, new girl 2011, crazy ex girlfriend 2015, happy endings 2011
How I met your mother kesinlikle
İzledim onu
Yorma bizi otur tekrar izle
Hep izlicem zaten aşık oldumm
Tamam
the big bang theory bence harika diziydi
Suits
Komedi dedikk
Bigbangteory ama komedi sende pek işe yaramıyor belli ki gergin
Okkayy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?