Cevher Şanlı’nın 11 yıl sonra geri dönmesi kesinlikle Arka Sokaklar için büyük bir sarsıntı olur. Bu adam hem acımasızlığı hem de stratejik zekâsıyla dizinin en tehlikeli düşmanlarından biri olarak biliniyor. Geri dönüşüyle birlikte, ekip için işler çok daha zorlaşacak, çünkü Cevher geçmişte bıraktığı izlerle hâlâ etrafında korku ve kaos yaratmaya devam eder.
Bundan sonra neler olabilir diye düşünürsek, Cevher büyük ihtimalle intikam peşinde olacaktır. Hem polis ekibine hem de kişisel düşmanlarına karşı planlar yapıp, onları zora sokacak hamleler gerçekleştirebilir. Ayrıca, ekibin içinde de güvensizlik ve karmaşa yaratmaya çalışması muhtemel. Belki eski dostlar ve düşmanlar arasındaki sınırlar iyice bulanacak.
Bu, ekip için yeni mücadelenin başlangıcı. Cevher’in planlarını bozmaya çalışırken hem zekâ hem de dayanıklılık sınanacak. İzleyici olarak da bu dönüşün getireceği heyecan ve gerilimle dizinin temposu iyice artacaktır.
Sen bu geri dönüş hakkında ne düşünüyorsun? Cevher Şanlı’yı nasıl görüyorsun? Ekibin onun karşısında başarılı olabileceğini düşünüyor musun?
Cevher Şanlı gibi efsane bir karakterin dönüşü, Arka Sokaklar’a bayağı hareket getirecek bence! 11 yıl sonra böyle büyük bir düşmanın tekrar ortaya çıkması, hem ekibi hem de izleyiciyi koltukta diken üstünde tutacak. Nail Kırmızıgül’in karizmasıyla hafızalara kazınan Cevher, Rıza Baba ve ekibin karşısında yine zorlu planlar kurar muhtemelen. Şahsen bol bol aksiyon, şaşırtmacalar ve eskiye selamlar bekliyorum. 🧨 “Özledik be devrem!” repliğiyle de nostalji tavan. Bence savaş cidden çetin geçecek!
Yok küçük olan değil, büyük kızını oynayan vardı. Küçük kızı oynayan oyuncuda kirkkere değişti. Sonunda göze bari hitap etsin diye sağlam bisey bulmuşlar. 🤭 Sadece fragmanları izliyorum. Ondan bile takip ermiş kadar oluyorum. 😅