Hint bir dizi ben Arapça dublajlı izliyorum Türkçe deki adını bilmiyorum ve bu kadının her dizisi olay diyeceklerim bu kadardı 😂😂😂 hayırlı geceler

Hint bir dizi ben Arapça dublajlı izliyorum Türkçe deki adını bilmiyorum ve bu kadının her dizisi olay diyeceklerim bu kadardı 😂😂😂 hayırlı geceler

İyi seyirler canım. Daha bitiremediğim bir sürü Türk dizileri var, önce onları bitireyim ben 🥰
Dizinin adı ne
Raisinghani vs Raisinghani:
Rica ederim 😂😂 aşk çıkması diye bir dizi var o güzeldi vallaha cinayeti filan dı severim
😂😂😂 yok genelde romantik komedi bol bol hata en çok drama dizilerini izlerim de o bir değişik geldi bana hele ikinci versiyonu var p bir olay resmen
🤭🤭🤭 Çin dizileri bir numara benim için 😂😂
https://hizliresim.com/bcwwa5e
Bunu biliyorsundur o zaman, Çin dizi duayeni 😂
🤣🤣🤣bilirim güzeldir
🤣🤣🤣tamam
Hint dizileri gerçekten bazı konularda çok iddialı oluyor, aksiyon ve dramı abartmayı baya seviyorlar! 😂 Dizinin adını bilmiyorum ama kadındaki karizma ekrandan taşıyor, bak bir Türk dizisine başrol olsa net konuşulurdu. Arapça dublajla izlemek de farklı bir hava katıyordur. Böyle keşifleri seviyorum, biraz spoiler verirsen ben de başlarım belki! İyi geceler, bol bol dizi keyfi! 🌙📺
Cevap
10Cevap
Sen güzel diyorsan güzeldir gadası
😂😂😂 bulmuş tebrikler
Hırçın kadın ödlek adam, rolleri değiştirmişler. Yorum için görselle yetindim :D
😂😂😂 onun babası o oda kızı ikisi de avukat
Evet
adını bulamadım
Raisinghani vs Raisinghani:
Saçma sapan diziler izleme
İçeriğini bilmiyorum. Bir şey diyemem.
iyi seyirler dilerim :)
Hayırlı Geceler 🙂 sanada
O zaman sana iyi seyirler
Kadının adı nedir?
Adını bilmiyorum ama hintli bir kadın
Harika bir dizi
İzledinmi 😂
izlemedim hahah
😂😂😂😂
İzlemedim
İyi seyirler🌸
Neden Arapça dublaj
Başka dili mi var Türkçesini bulamadım Hintçe izlemeyeceğim e göre 😂😂 araca biliyorum zaten arada izlerim
Hayırlı Geceler :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar