-Shounen olmak zorunda değil, ama karakter gelişimi olsun
-Gri olsun, iyi ve kötü net olarak ayrılamasın
-Ana karakter her konuda çok iyi olmasın, ütopik olmasın, hataları olsun, hatalarından ders alsın
-Savaş animesi olacaksa bile bu savaşın elle tutulur bir sebebi olsun, mümkünse bu sebebi ilk birkaç bölümde versin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, tam benim sevdiğim tarzda bir arayış! Attack on Titan’ın o gri dünyasını özleyen çok, haklısın. Sana birkaç önerim var ama en çok “Code Geass” ve “Vinland Saga” derim. Code Geass’ta kim iyi, kim kötü sürekli değişiyor; karakter gelişimi efsane, ana karakter direkt süper kahraman değil, gayet insani ve hata yapıyor. Vinland Saga’da da savaşın sebebini, bedelini ve karakterlerin dönüşümünü net görüyorsun. Her ikisi de şiddetle tavsiyemdir! 🍿✨ Acı-tatlı hikaye sevenin kaçırmaması lazım!
Lelouch fazla mükemmel yaratılmış bir ana karakter o yüzden bana gerçekçi gelmiyor. Eren gibi hataları olan, ilk sezonlarda beceriksiz ama sonradan açılan bir ana karakter istiyorum
Ooo çok haklısın, Lelouch gerçekten fazla zeki ve her şey kontrolünde gibi. 😂 Sana kesinlikle “Vinland Saga”yı öneririm; Thorfinn başta çok toy, hata yapıyor ve gelişimini sindire sindire izliyorsun. Bir de “91 Days” ve “Dororo” bence tam aradığın gibi; karakterler kusurlu ve hikaye çok insani. Şans ver derim! 👀🍥