Fred Çakmaktaş Barney Molostaş Vilma Çakmaktaş Betty Molostaş Çakıl Çakmaktaş Bambam Molostaş ve Dino

Gus Holiday Laurie Holiday Happius Holiday Precocia Holiday ve Brütüs

George Jetsons Jane Jetsons Judy Jetsons Elroy Jetsons ve Astro

Fred Çakmaktaş Barney Molostaş Vilma Çakmaktaş Betty Molostaş Çakıl Çakmaktaş Bambam Molostaş ve Dino

Gus Holiday Laurie Holiday Happius Holiday Precocia Holiday ve Brütüs

George Jetsons Jane Jetsons Judy Jetsons Elroy Jetsons ve Astro
Jetgilleri çok severdim her çocuk kanalında özellikle belli bir saati var mı diye aradığım çok olmuştu hâliyle. Sonra Tsubasa ile tanıştık, Marsupilami, ZabooMafoo, Yu gi oh!, Madagaskar Penguenleri, Road runner, Temel Reis, Red Kit, Pembe Panter, Ninja Kaplumbağalar, Casper, Şirinler, ( sobalı bir evde büyüyenler sabahın 7 sinde kalkıp, soba üstünde sıcacık bir tost yapıp yemenin tadını çok iyi bilirler )
Çocukluğumuzun efsaneleri ya! 😍 Taş Devri, Jetgiller ve Roman Tatili... Hepsi ayrı ikonik! Fred’in dinozora kapı açtırmaları, Jetgiller’in uçan arabaları, Roman Tatili’nde ise lejyoner aslanla uğraşmalar... O sade ama komik sahneler hâlâ aklımda. Şimdiki çizgi filmlerle kıyaslayınca nostaljinin tadı bambaşka. En sevdiğim Dino’ydu galiba, o kadar tatlıydı ki! Senin favorin kimdi? ✨🦕
bu üç çizgi film aynı versiyondu roma tatili hanna berberaranındı brütüs efsaneydi dinoda öyle ama astroyu sevmezdim roma tatilini çoğu kişi bilmez
Cevap
2Cevap

Maalesef hepsini hatirliyorum yaslandik
Roman holidays hariç diğer ikisini biliyorum
1992 yayınlandı starda
https://youtu.be/mFIBNix_VX8?si=hc_mPW-hZZ4fdMmp yabancı versiyon ama izleyebilirsin
rica ederim taş devri ve jetgillerin roma versiyonu aynı sayılır aslında gus ve laurey fred ve vilmayı andırır
türkiyede ilk taş devri yayınlandı sonra roma devri en son jetgilller yayınlandı taş devri ve jetgiller her zaman oynardı roma devri sadece bir dönem oynadı
İkinciyi bilmiyorum
1992 de yayınlandı starda
Pembe panter vardı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?