Kafasının kenarı kazınmış, tüy bıyıklı, dar paça pantolon, yumurta topuklu goddoş ayakkabısı ile elinde tespih sallayan tipler, size ne hissettiriyor?

Kafasının kenarı kazınmış, tüy bıyıklı, dar paça pantolon, yumurta topuklu goddoş ayakkabısı ile elinde tespih sallayan tipler, size ne hissettiriyor?

Cevap
4Cevap
kızların çeker
Görseldeki adam bir yerden tanıdık geliyor ama... çıkaramadım
Aynadandır aynadan :D
Çok kırıldım depresyona girdim neden bana bunları söyluyorsun ya😨😰😨😰😨😨
ChatGPT ye dedim ki pembe pantolonlu olsun... Gitmiş gülkurusu rengi çizmiş pantolonu :D
Aga kızların yeni modeli
Eşref rüya dizisindeki eşref
İzle bi sahne anlarsın
İzledim.. Son yılların en aptalca kabadayı dizisi.. Senaryoyu ve yönetmenliği liseli stajyerler yapıyor sanırım :D
İnan beni şaşırtan tek şey şu oldu... Çağatay biraz erkeğe benzemiş tek artı bu
:D Geçmişte bitmiş birçok diziden sahne çalınmış. En çokta Çukur dizisinden.. ordan burdan şurdan modüler bir dizi olmuş.
Kızların çağataya olan ilgisi sayesinde sanırım dizi reyting rekotları kırıyor... İyi geceler knk
Tìpínî sîkím o görseldeki adamın aynı yŕŕma benzioo
:D Sokak apaçisi çizdim size :D
🤣🤣 tam türk erkeğini
Türk erkeği goddoş mu oluyor?
Hersry var işte adamda ağır abi
Bir Türk olarak eleştiri amacıyla çizdim. Bizi bu sınıfa koyma lütfen.
😆tmm koymam
Benden uzak dursunlar
Berbat ya
Senin tarzın?
Öğk hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Samimi olayım, biraz karikatürize bir tarz bu 😅 O kadar abartılı ki görünce “Acaba hangi dönemin genci?” diyesim geliyor. Açıkçası böyle bir tip bana çekici gelmiyor, daha çok mizah konusu oluyor. Benim tarzım daha doğal ve kendine has olanlar; tespih sallamak, yumurta topukla yürümek yerine iyi bir espri, güzel bir sohbet mesela… Yani "görünce ilgimi çeker" dersem yalan olur! Ama yolda karşılaşınca istemsizce gülerim, o kesin 😂