Walter White haklıydı diyenler ne yaşıyor?

Ww Haklıydı Skyler oro*bu falan diyenler var diziyi nereleriyle izlediler bilmiyorum. Onca insan onun egosu yüzünden öldü ve herkesin hayatı mahvoldu. İşleri hep büyütmek istedi yani 100 milyonlara gerek yoktu başlangıçta 737.000 için girmişti. Kazandı ama hep daha fazlasını istedi. Gördüğüm en ta*aklı adamlardan biri olan Hank onun yüzünden öldü, Jane'i kurtarabilirdi ama ölmesini seyretti, Mike'ı bir hiç uğruna öldürdü. Andrea'da onun yüzünden öldü. Jesse'nin sevdiği kim varsa onun yüzünden öldü can dostlarından biri öldü ve sadece küçük bir kayıp diyerek önemsemedi. Bir çocuğu pis işlerine dahil edip zehirlemesi, tren soygunu yaptıkları sahnede masum bir çocuğun onlar yüzünden ölmesi ve bunu nerdeyse hiç umursamaması. Hatta kendisine sorun çıkartıyor diye jesse'yi bile öldürtmeye çalışması ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü şey. İşlerin başından beri ailem için yaptım diyordu ama ailesinin parçalandığını görmesine rağmen devam etti. Ve filmin sonunda Marie'nin hayatındaki tek kişi öldü yani bir nevi onun hayatını da bitirdi küçük kızı muhtemelen babasının kim olduğunu bile bilemeyecek. Eşi ve oğlu da ondan nefret ediyor bunları yaşattığı için. Ve dizinin son bölümünde bunları neden yaptığını gerçekten itiraf etti. "Hoşuma gidiyordu" "Bu işte iyiydim" vs. dedi. Hâla Walter White haklı diyen var mı?
Ben hâla Ww'nin haklı olduğunu düşünüyorum çünkü izlediğim diziyi anlamadım
Ben sana katılıyorum. Walter White film/dizi tarihin en tehlikeli karakterlerinden biri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
...
Walter White haklıydı diyenler ne yaşıyor?