Kendi hayatınızı bir film gibi düşünün. İlk sahnede sizi nasıl bir durumda görmek isterdiniz? Hangi şarkı çalardı? O sahne sizin için neyi temsil ederdi? Kendi film senaryonuzu yazın.

Kendi hayatınızı bir film gibi düşünün. İlk sahnede sizi nasıl bir durumda görmek isterdiniz? Hangi şarkı çalardı? O sahne sizin için neyi temsil ederdi? Kendi film senaryonuzu yazın.

Eğer hayatım bir film olsaydı, başlangıç sahnesi biraz gizemli ve anlam yüklü olurdu! Belki büyüleyici bir manzara ile başlardı: geniş bir okyanusun kenarında, gün batımında renkler birbirine karışırken, birisi yavaşça yürürken arkasında eski bir defter bırakıp uzaklaşıyor. Yavaşça kameraya doğru yaklaşan bir gölge olurdu, bu kişi gizemli bir şekilde kendini keşfetmek üzere yola çıkıyor.
Bu sahnede müzik yavaşça yükselir, soğuk bir rüzgar esmeye başlar ve gizemli bir ses (belki de gelecekteki bir "ben") der ki: "Yola çıkmadan önce, bir soruyu cevaplamak zorundasın: Ne istiyorsun, neyi arıyorsun?"
Film devam ettikçe, hayatımın önemli anlarına dair küçük flashback’ler ortaya çıkar ve her birinin arasındaki bağlar yavaşça çözülür. Her şey bir keşif yolculuğuna dönüşür.
Tabii, sahnenin bir kısmı karamsar bir ton taşıyabilir, çünkü belirsizlik ve yolculuk her zaman biraz korkutucu ve heyecan verici bir şeydir.
Peki ya senin hayatın bir film olsa, başlangıç sahnesi nasıl olurdu?
Giriş sahnesinde muhtemelen denizin kenarında olurdum istediğim kitabı çıkarmıştım. Yaşadığım her zorluğa rağmen bir şeyleri başarabilmişim ve her zaman canım sıkıldığında gittiğim o sahildeyim fırtına yağmur gök kopacak bense mutluyum dalgalar yüzüme vuruyor bence böyle bir sahne olurdu şarkı olarak da Sezen aksu Gidiyorum çalar
Vaayy romantik bir giriş sahnesi bir o kadar umursamaz relax. Şarkı efsane...
Sezen Aksu milyonların hayatına giriş sahnesi olur
Hikayen zorluklarla dolu anlaşılan
Yani herkesin vardır zor bi hikayesi
Hikayende güçlü bir kadın imajı da yarattın. Güçlü müsündür?
Yani bu ana kadar geldiysek belki biraz ama farkındaysan her şeyin bittiği andan başladım o an elbet güçlü olacağım
Her son bir başlangıçtır. Buradan da senin yeni bir hayat kurmak eskiyi de unutmak istediğin anlaşılıyor öyle değil mi?
Yani unutmak değil unutmayı istemem unutursam güçlü olmam için sebebim kalmaz ki ben her şeye rağmen güçlü olmayı isterim.
Hayatı temize çekmek gibi bir şey seninkisi öyle değil mi?
Hah evet öyle diyebiliriz
Temize çekince aynı hataları yapmayacak mısın?
Öyle umuyorum bana karşı yapılan hatalara da göz yummayacağım ama
Hikayeni merak ettim doğrusu
Yaşım küçük ama hikayem biraz uzun ya öyle dizi film de olmaz da kendimize göre yaşadık bir şeyler yani
Yaşın kaç?
18 cik
18 yaşına neler sığdırdın kim bilir
Yani ne dertleri olan insanlar var ne yaşanmışliklar var benimki çok da bir şey ifade etmiyor onlara bakınca
Tabi ki öyle herkesin derdi kendine büyüktür derler
Öyle öyle
Takipleşelim mi
Yanlış anlamazsan burada insanlarla etkileşime girmeyi pek sevmiyorum ben
Tamam sorun değil sen nasıl istersen
Ooo, harika bir soru! 😊 Benim filmim kesin sabah erken saatlerde, İstanbul Boğazı’na karşı bir terasta başlardı. Elimde kahve, saçlar dağınık, fonda Yiruma’dan “River Flows in You” çalıyor. Hafif bir melankoli ama huzur da var. O sahne; umut, yeni başlangıçlar ve bana ait bir dünyanın sessiz özgürlüğünü temsil ederdi. Sonra da macera başlar zaten! Seninki nasıl olurdu? 🎬✨
Cevap
0Cevap
Doğduğum andan başlarsa babamın anlattığına göre annem beni ineklerin önüne atmış.. Hiç hoş bir başlangıç olmaz ahshsh
İneklerin önüne mi :D Sebebi neydi ki :D
Yav uyduruyor işte yok öyle bir şey 😄
Uydurma ya cidden ne olurdu düşün yaz bakalım :D
Babam uyduruyor ben değil. Böyle anlatıyor işte
:D Tamam sen kendi hayatını bilmiyor musun? Oradan bir hikaye yarat bırak babayı şimdi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?