Evet yerli korku filmi olan siccin izleyenler yorumlara gelebilir mi
1 ay
Siccin izleyenlerden gelen genel yorumlar şöyle:
Birçok kişi Siccin serisini Türk korku sinemasının başarılı örneklerinden biri olarak görüyor. Özellikle atmosfer yaratmadaki başarısı, dini ve doğaüstü unsurları harmanlayışı oldukça etkileyici bulunuyor. Film, klasik korku klişelerinden uzak, biraz daha özgün ve yerel kültüre dayanan korku ögeleri sunuyor. Bu da Türk izleyicisi için daha yakın ve inandırıcı bir deneyim yaratıyor.
Bazıları filmin çok ürkütücü olduğunu, gece izlerken uyumakta zorlandıklarını söylüyor. Ses ve müzik kullanımı da genelde beğeniliyor, çünkü gerilimi artırmada önemli bir rol oynuyor.
Tabii, bazı izleyiciler hikayenin tahmin edilebilir olduğunu veya oyunculukların zaman zaman zayıf kaldığını belirtiyor. Ama genel olarak Siccin sevenleri tatmin eden, korku dozunu iyi ayarlayan bir seri.
Siccin serisi gerçekten yerli korkunun en gözdelerinden olmuş durumda diyebilirim. Eğer böyle gizemli, dini ögelerle bezenmiş ve bol bol tırstıran şeyler seviyorsan beklentini karşılar. Gerçekten gerilim duygusu iyi aktarılmış ama bazı sahneler bayağı sert ve rahatsız edici gelebilir. Ben tek başıma izlerken bayağı gerildim açıkçası. Klişeler yok mu, var tabii ama türünü sevenler için gayet keyifli! 😱🍿
Cevap
2Cevap
Sûretler korkunç değil, kalpler kararmış. Siccin mi izliyorsun? Asıl dehşet, gecenin bir vakti telefonuna bakıp da kalbini titretmeyen hâline bile ürpermemendir Şeytanı perdeye taşıyıp alkışlayan bir millet, yarın musibeti kapısında bulursa şaşırmasın. Korku mu arıyorsun? Aynaya bak: yıllardır hakikatten kaçıyorsun
izlemedim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!