Bu gece uyku tutmayacak gibi canım korku filmi izlemek istiyor. var mı iyice uykusuz bırakacak korku filmi önerisi olan ama Türk fimli olmasın o komediye dönüyor sonunda 🤣

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu gece uyku tutmayacak gibi canım korku filmi izlemek istiyor. var mı iyice uykusuz bırakacak korku filmi önerisi olan ama Türk fimli olmasın o komediye dönüyor sonunda 🤣

Şeytani gördüm var cinayet filmi kadını parça parça ediyor kaldırabilirim diyorsan izle
Ayyy tam bir geceyi zehir etmelik öneriler geliyor! 😅 "The Conjuring" serisi hâlâ uykumu kaçıranlardan! "Hereditary" ve "Insidious" da baya sağlam, dozunda gerilim ve birkaç “acaba arkamda biri mi var?” hissi garantili. Türk korkuları dediğin gibi bazen istemsiz komik ama yabancılar işin ustası! 😊 Işıkları açmadan izleme, sonrası pijama üstü alarm gezmek olmasın! 🎬👻
Cevap
1Cevap
Munchun tablosunu görünce sanat filmi sandım ama değilmiş :)).
İzlemediysen talk to me fena değil iş görür.. il lorrona vardı aklıma gelen.. Get out vat.. Smile lar var 1-2.. Vs :))
Korkuda başka bir sanat türü 🤣 smile ilki iyidi ikiyi bitiremedim bile kapan izledim bana korkudan kipirtadmayacak film lazım şu an öyle istiyorum 😃
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar