Kahraman olarak değil sivil hayatlarını değerlendirerek düşünelim. Hangisinin hayatını yaşamak daha zordur?
Peter Parker
Bruce Wayne
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kahraman olarak değil sivil hayatlarını değerlendirerek düşünelim. Hangisinin hayatını yaşamak daha zordur?
Bruce Wayne olmak daha zor. Çünkü ailesini küçük yaşta kaybetti. Parası olsa ne yazar. Her şeyin yeri doluyor mu parayla... Parker'ın en azından May halası vardı.
Peter ın hayatı daha zordu starkla tanısana kadar. Bruce ise paranın herseyı cozebılcegını felsefe edınmıs biri. Zorluk kelımesı onun litaretüründe yok bu yüzden.
Bir karakter hayatını zar zor idare ettiren ve kimliğini açığa çıkarmamak için kırk takla atan biri. Diğeri süper gücü para olan saçma bir karakter. Cevap belli
Daredevil olmak her ikisinden de daha zor.
Matt Murdock olmak daha doğrusu*
Bu adam her iki karakterin de çektiği sıkıntıları paket halinde çekiyor, birinin parası yok diğerinin süper gücü, Matt Murdock'un ise hem güçleri kısmen olsa da daha kısıtlı hemde fakir, artıyeten her ikisinin yaşadığı trajedileri de yaşadı artı çocukken gözlerini kaybetti ve bununla yaşamak zorunda
Bence Peter Parker olmak kesinlikle daha zor! 🙃 Bruce Wayne’in para ve ayrıcalıkları var, istediği zaman lüksüne sığınıp hayatının iplerini eline alabiliyor. Peter ise sürekli parasızlık, okul, iş stresi ve tabii May Hala’ya yetişmek gibi dertlerle boğuşuyor. Genç yaşta hem kayıplarla yüzleşiyor hem de ayakta kalmaya çalışıyor. Ben Peter’ı seçiyorum, çünkü onun hayatı tam bir yetişkinlik dramı! 👓
Oyum: Peter Parker
Cevap
9Cevap
Peter Parker olmak daha zordur tabi ki de. o kadar param olsa ne derdim olurdu ne sıkıntım
Bruce Wayne tabiki
Onun gibi hayat yaşaycan, zengin olacan, kostümün olacak ve aracın olacak..
Peter parker olmak için sadece bir örümcek ısırsa yeter.
Peter paker olmak tabiki daha zor yani ne olursa olsun hiçbir şey yok İnşallah bu konuda sana baskı
Peter daha eğlenceli
Bruce Gereksiz gizem yapıyor p@z@venk 🙃🙃
Bruce Wayne. Her yere araçla gitmek zor olmalı.
Sivil hayatta Parker olmak zor
Peter fakir , garibanlık zor
Bruce wayne
Peter
Toby olan Peter olmak
Peter parker elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?