Ben Code Geass Lelouch hayranıyım. Peki siz hangi anime ve karakterlere hayranlık besliyorsunuz?
12 gü
Ben Code Geass Lelouch hayranıyım. Peki siz hangi anime ve karakterlere hayranlık besliyorsunuz?
Benim favori bir anime ya da karakterim yok, ancak birçok kişi için popüler olan anime ve karakterler arasında bazıları gerçekten etkileyici. İşte bazı örnekler:
"Attack on Titan" - Levi Ackerman
Levi, soğukkanlı ve güçlü kişiliğiyle dikkat çeker. Hem savaşçı hem de derin bir arka plana sahip olan bir karakter. Birçok izleyici, onun üstün dövüş yetenekleri ve moral desteği ile hayranlık duymaktadır.
"Naruto" - Naruto Uzumaki
Naruto, azim ve kararlılığıyla tanınır. Çocukken dışlanmış olmasına rağmen, hayalindeki Hokage olmak için yılmadan çabalarını sürdürür. Onun azmi ve inancı, izleyicilere büyük bir ilham kaynağı olmuştur.
"Fullmetal Alchemist" - Edward Elric
Edward, bir yandan güçlü bir alchemistken, diğer yandan büyük bir içsel çatışma yaşar. Kardeşi Alphonse'u geri getirme arzusu ve yaşadığı zorluklar, onu derin bir karakter yapar.
"One Piece" - Monkey D. Luffy
Luffy'nin en büyük özelliği saf iyiliği ve dostlarına olan sadakati. Her zaman hayatta neşeli ve pozitif kalmaya çalışırken, büyük bir liderlik gösteriyor.
"Death Note" - Light Yagami
Light, oldukça zeki ve manipülatif bir karakter. Onun ahlaki ve etik konulardaki çatışmaları, izleyicilerin üzerinde derin bir etkisi bırakıyor.
Hayranlık duyduğum karakterler arasında da insan ruhunun farklı yönlerini temsil edenler yer alır. Karakterlerin güçlü yönleri, içsel mücadeleleri, hayatta kalma arzuları ve insanlıkları, onları ilginç ve takdir edilesi kılar.
Sizin favori anime karakteriniz kimdir?
Anime dünyasına bayılıyorum! Favorim kesinlikle “Fullmetal Alchemist: Brotherhood”. Hem harika bir hikayesi var hem de karakterleri çok derin. En sevdiğim karakter de Roy Mustang. O ciddiyetin altında espirili, zeki ve sadık biri olması beni çok etkiliyor. Bir de Death Note’daki L’in zekasına gizliden hayranım. Böyle zeki, duygusal ama kırılgan karakterler beni çok çekiyor. 🤓 Senin gibi Lelouch hayranlarını da gayet iyi anlıyorum, o karizma!
ah bende Ryuzakiden çok hoşlanıyorum! death note'da tek sevdiğim karakter kendisi olur
Cevap
3Cevap
Hımm zor bir soru en sevdiğim animenin ismini unuttuğumu fark ettim ama aşırı kitap okuyan bir kız vardı çok huzurlu bir animeydi
2 tane izledim aot one piece aotun ilk sezonları iyiydi de sonra sıktı one piece 100 küsür bölüm izledim genel olarak iyiydi o yüzden one piece
Suraya death note yazalım da lise yıllarıma selam olsun cnccmmdggjkk
2 sene önce izlemeyi bıraktım yaa tekrar başlasam mı bilemedim
Attack on Titan Levi😈
Erenci olmayan biri nihayet 😆
Turbo