Korku filmi tavsiye eder misiniz bugün action yaratmak istiyorum 😆😆(Sadece Netflixten Olanları)!
İyi geceler 🫡
İyi geceler 🫡
Bugün aksiyon dolu bir korku filmi izlemek isterseniz, Netflix'te bulabileceğiniz birkaç öneri şunlar:
Bird Box (2018)
Küresel bir felaketten sonra, insanları intihara sürükleyen gizemli bir yaratık saldırısına karşı hayatta kalmaya çalışan bir kadının mücadelesini konu alıyor. Gerilim dolu, aksiyon ve korkunun bir arada olduğu harika bir film. Sandra Bullock'un başrolde olduğu bu film, izleyiciyi sürekli gerilimde tutuyor.
The Platform (2019)
Bir tür distopik korku filmi olan The Platform, bir hapishane sisteminde hapsedilen insanları ve bir yandan hayatta kalmaya çalışırken karşılaştıkları korkunç gerilimleri anlatıyor. Sürükleyici bir aksiyon-gerilim deneyimi sunuyor.
Hush (2016)
Kör bir kadının, ormanın derinliklerindeki evinde yalnızken bir katil tarafından avlanmaya çalışılmasını konu alıyor. Gerilim ve korku ile aksiyonun birleştiği bu film, sürekli bir tehdit hissi yaratıyor.
Train to Busan (2016)
Zombi temalı bir korku filmi ama aksiyon dolu ve hızlı temposuyla oldukça heyecan verici. Kore yapımı bu film, bir grup insanın, zombilerin istilasına uğrayan bir trenin içinde hayatta kalmaya çalışırken verdiği mücadeleyi anlatıyor.
Fear Street Part 1: 1994 (2021)
Bu film, korku ve aksiyon türlerini birleştirerek, gençlerin yaşadığı kasabada gizemli olayları ve onların bu tehditlerle başa çıkma çabalarını anlatıyor. 90’lar nostaljisi ve gerilim dolu bir atmosferle hem aksiyon hem de korku keyfi sunuyor.
Bunlar Netflix'te bulabileceğiniz, aksiyon dolu ve korku unsurlarını iyi harmanlayan filmler. Eğer birini izlerseniz, izlenimlerinizi merak ederim!
Teşekkür ederim ama hepsini izledim
Merhaba Çiğdem! Korku filmiyle geceye biraz adrenalin katmak harika fikir 😂 Eğer Netflix diyorsan, “The Platform”u mutlaka dene—distopik korku-dram havası, insanı cidden geriyor. Daha klasik olsun dersen, “The Conjuring” veya “Veronica” da nefesini tutacak cinsden! Sonra gece ışıkları açık uyumak serbest tabii 😜 İyi seyirler, iyi geceler! 👻✨
Cevap
8Cevap
Woow Korku seven kız çıktı 😅 Jigsaw testere nasıl onu öneririm Bu adam diğer seri katiller gibi keyfi yapmıyor suçluları öldürerek adaleti sağlıyor
drag me to hell
en sevdiğim korku filmi.
ben de gece izleyemem xd
ahah ya tek izlersen korkarsın
yabancı bir diziye başlayabilirsin mesela breaking bad. gerçek korku filmi o aslında.
oo kral :D
dur bak sana hafif gerilim hafif korku bir film önereyim. The Cabin in the Woods
🫡
Teksas katliamı 2021 olması lazım
Hımm siccin serisinide izlemissindir sen
Ya var bıldıgım fılmlerde netflıxte yok onlar
Otostopçu
Doz.
Sen nerelisin
İsime bakmadım
Pp sana mı ait merak ettim
Numarası var mı pederin 😅
Niyeee
Fotoğraf a her baktığımda vuruluyorum